Овдовілий чоловік Руслани Писанки показав, кого зігріває у своїх обіймах після втрати акторки: “Якось так”

Чоловік покійної Руслани Писанки Ігор Ісаков у пам'ять про свою кохану дружину продовжує підтримувати зв'язок з її фанатами, які досі не можуть змиритися з горем.

Новина про смерть прекрасної та завжди життєрадісної Руслани Писанки звалилася на голови її колег та фанатів, як грім серед ясного неба. Від цього біль був лише сильнішим. Враз у мережі увесь інформаційний простір був заповнений фотографіями покійної, яка здавалося ще не покинула цей світ.

Овдовілий чоловік Руслани Писанки показав жінку, яка допомагає йому пережити втрату
Чоловік Руслани Писанки показав, кого зігріває у своїх обіймах

Про кончину акторки повідомив її чоловік Ігор Ісаков. Разом з нею він знаходився на лікуванні у Німеччині. Здавалося, що зірці стало легше, але вночі вона померла.  Через бюрократію у Європі чоловік не міг доставити Руслану до України швидко. Було прийняте рішення її кремувати і лише тоді транспортувати на батьківщину.

Чоловік Руслани Писанки показав, кого зігріває у своїх обіймах

Втім, Ігор надав можливість колегам та друзям артистки, а також усім бажаючим попрощатися з нею в Києві. Зараз шанувальники зірки як ніколи уважно слідкують за Ісакова, який досі звикає до статусу вдівця.

Не так давно він розчулив мережу фотографією разом з улюбленцем Руслани, який очікував на сім’ю вдома. Пухнастик натомість дочекався лише на Ігоря.

А нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову фотографію з котиком, якого ніжно обійняв перед об’єктивом. На даний момент саме такі обійми зігрівають Ісакова холодними вечорами. Як би там не було, але пухнастийки вміють та можуть наповнити серце теплом. І часто їм вдається навіть заспокоювати розхвильовану душу.

Нагадуємо, що незадовго до смерті Руслани Писанки у родині сталося ще одне горе — померла її мама. Тому у столиці прощалися не тільки з акторкою, але і з її найближчою людиною.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.