Андрій Бєдняков вдруге став батьком та показав фото новонародженого сина: “Ласкаво просимо, козаче”

Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков повідомив про народження хлопчика від дружини Насті Короткої, а також показав фанатам малюка.

20 жовтня на фанатів знаменитого телеведучого Андрія Бєднякова чекала прекрасна новина, адже на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилося повідомлення про народження в зірки сина. Дружина Андрія Настя Коротка народила сина в розлуці, тому чоловік попросив пробачення публічно за та, що його немає поруч.

Андрій Бєдняков вдруге став батьком

Андрій Бєдняков вдруге став батьком

Як і більшість молодих сімей, телеведучий та його благовірна на даний момент не разом, так як Настя була змушена евакуюватися разом з дитиною. Про стан Короткої було відомо до пологів, адже у вересні вона засвітила великий живіт і відкрито заговорила про майбутнє поповнення.

Для Андрія це перший син. Сім років тому Настя народила йому дочку Ксенію. Коли родина збирається возз’єднуватися, достовірно невідомо. Молодій мамі буде важко повертатися до України зі Сполучених Штатів. Тому імовірніше за все, саме Андрій найближчим часом рушить на зустріч до свого сина.

Поки сім’я чекала на появу на світ маленького хлопчика, Андрій займався в Україні волонтерською діяльністю, а також активно давав інтерв’ю, в яких розповідав, через що пройшла його родина в Маріуполі.

Нагадуємо, що матір Андрія загинула весною через напад російської федерації. Про втрату телеведучої дізнався від сестри і не одразу. Родичка намагалася вберегти телеведучого від шоку і тому розповіла про все лише тоді, коли їм вдалося евакуюватися. Зараз Андрій приходить до тями від горя та ділиться щастям від народження маленького сина.

Схожі статті