Ольга Фреймут розповіла яка вона по той бік екрану

Після вильоту з проекту Ольга Фреймут наважилася на зізнання.

Ексучасниця розповіла, що у житті вона не така відсторонена, як на екрані. За її словами, усі, хто знайомиться з нею в житті, зазначають, що вона зовсім інша. На проекті “Танці з зірками” Ольга Фреймут хотіла, аби глядачі побачили в ній ніжну жінку, а не суворого експерта, який завжди всім незадоволений.

Колишня учасниця розглядала це як можливість реабілітації перед глядачами. В одному з ефірів Ользі Фреймут вдалося показати себе іншу, але критика зробила своє. Після цього вона повернулася до своєї звичної поведінки на людях.

 

Хоч і наприкінці її участі у проекті, проте глядачі “Танців з зірками” теж поглянули по-іншому на учасницю. Вони зазначили, що новий партнер Дмитро Дікусар зміг розкрити її по-новому. Для декого з глядачів така інша Ольга Фреймут вже стала переможницею над собою і своїми комплексами. Глядачі відмітили, що саме з Дмитром Дікусаром Ольга Фреймут розкрилася як танцівниця і зовсім інша людина.

Після вильоту з проекту у фінальній промові колишня зірка телебачення проявила себе теж по-іншому, чим викликала захоплення у глядачів.

Якось на своїй сторінці у мережі Ольга Фреймут поділилася знімком, зробленим її молодшою донькою Євдокією, про що і написала під ним. На ньому зірка позує у повсякденному образі і не скидається на ту сувору Ольгу Фреймут, яку всі бояться.

 

Прихильники теж побачили Ольгу Фреймут в іншому світлі. Фанати написала, що вона гарна, але найбільше звернули увагу на те, що вона дуже худа.

Так, Ольга Фреймут вміє бути іншою. але, схоже, її образ ревізора, у якому ведуча перебувала довгий час, бере своє.

Схожі статті