Дочка Олі Фреймут не від Притули знову звела репутацію мами нанівець: виставила на огляд найпотаємніше (ФОТО)

Донька ревізорки Фреймут, Злата Мітчелл, знов показала підписникам те, що слід приховувати від сторонніх очей. Фігура вже перевершила мамину, а відсутність сором'язливості успадкувала від батька?

Донька Олі Фреймут, Злата, зараз привертає до себе більше уваги, ніж її зіркова мама. 16-річна дівчина проживає в Лос-Анджелесі, де здобуває освіту у приватному, навчальному інтернаті. Оля Фреймут відома, як строга та інтелігента леді, яка вражає знанням етикету та правил поведінки. Ведуча певний час була директоркою школи для дівчат, у рамках проєкту “Від пацанки до панянки”. Фреймут завжди ретельно слідкувала за тим, аби не заплямити свою репутацію сварками або сумнівними фотографіями у мережі.

Здавалося, що при такому суворому вихованні, донька знаменитості буде, принаймні, схожа на свою зіркову маму. Але сталося так, що заборони лише посилили підлітковий бунтарський дух. Злата всіляко демонструє, що не збирається жити за маминими правилами та дедалі частіше дратує підписників провокативними світлинами.

Дочка Олі Фреймут не від Притули знову звела репутацію мами нанівець

Дівчина вже не раз отримувала шквал хейту від шанувальників за відверті фотографії у бікіні, або із занадто глибоким декольте. Але, окрім того, що Злата не звертає увагу на недоброзичливців та всілякі обговорення у ЗМІ, підліток і зараз продовжує провокувати фанатів сороміцькими кадрами. Нещодавно донька ревізорки виклала сторіс в інстаграмі, де грає в теніс з подругами. На спортивний майданчик Мітчелл вдягнула білу міні-спідницю та короткий, обтислий топ. Також дівчина опублікувала фото з цікавого ракурсу, демонструючи все те, чим нагородила матінка-природа.

Дочка Олі Фреймут не від Притули знову звела репутацію мами нанівець

Сама Оля Фреймут ніяк не коментує вчинки своєї старшої доньки, хоч раніше й стверджувала, що не допустить бунтарської поведінки Злати. У мережі знайшлося відео, де пані Оля каже, що навіть може не пустити дочку додому, якщо побачить, що вона пила алкоголь або курила. Але, як відомо, заборонений плід завжди солодкий.

Нагадаємо, що рідний батько Злати корінний британець та проживає у Лондоні.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.