Як виглядають і чим займаються діти Ігоря Кондратюка: продюсер розповів, скільки нащадків у нього насправді

Як виглядають та чим займаються діти популярного шоумена, Ігоря Кондратюка. Дізнайтесь, хто зі спадкоємців продюсера пішов стопами зіркового батька, а хто всіляко уникає уваги та популярності. 

Мабуть, не існує такої людини в Україні, хто не знав би Ігоря Кондратюка. Відомий шоумен, ведучий та продюсер прославився завдяки шоу “Караоке на майдані”, яке протрималось в ефірі близько 20 років та для деяких починаючих артистів відкрило двері у гучний світ шоу-бізнесу. Кондратюк доволі скритна особистість, він віддає перевагу професіоналізму та творчому розвитку. Про своє особисте життя знаменитість розповідає неохоче, тому мало кому відомо, як насправді живе сім’я популярного шоумена.

Ігор Кондратюк не з тих чоловіків, хто постійно міняє жінок та вплутується у службові романи. Ведучий був одружений лише один раз та вже багато років живе зі своєю дружиною, Олександрою Городецькою. Хоча артисту неодноразово приписували романи, як з колегами, так і з підопічними, Кондратюк не зруйнував репутацію зразково батька та вірного чоловіка.

Як виглядають та чим займаються діти Ігоря Кондратюка

Знаменитість має трьох дітей. Донька Поліна минулого року закінчила школу з відзнакою, отримавши золоту медаль. До речі, Ігор Кондратюк теж був відмінником у свої шкільні роки. Старший син Сергій не сидить на шиї батьків та заробляє гроші самостійно. Відомо, що хлопець деякий час працював на посаді адміністратора танцювального проєкту, а у майбутньому планує займатися продюсуванням.

Як виглядає дружина та діти Ігоря Кондратюка
Як виглядають та чим займаються діти Ігоря Кондратюка

Хоч зараз Ігор покінчив з продюсерством, цим досвідом зірковий батько може поділитися з сином. Данило, середній син зірки, займається навчанням та уникає публічності. Є також і дочка у знаменитості. Вона нині студентка та займається навчанням.

Цікаво, що дружина ведучого, Олександра, не сприймає серйозно чутки про романи чоловіка. Жінка розуміє, що популярність має і негативні сторони, тому неможливо уникнути обговорень та пліток. Але обраниця артиста цілковито довіряє коханому та впевнена у його вірності.

Нагадаємо, що будинок Ігоря Кондратюка, який знаходиться на Київщині, постраждав від ворожих обстрілів та отримав значні руйнування.

Схожі статті