“Стала мамою вдруге”: Ольга Цибульська повідомила про поповнення в родині та показала фото з животом

Хоча в Україні продовжується повномасштабна війна, життя триває і на світ з'являються нові члени суспільства. Хто на цей раз став мамою та народив малюка?

Після початку повномасштабної війни в Україні Ольга Цибульська довго тримала все в собі. Лише згодом з’ясувалося, що зірка була неймовірно налякана усім, що відбувалося. Разом з родиною артистка спочатку ховалася в бомбосховищах, а потім наважилася евакуюватися з Києва. Її батькам, які проживали в Ірпені було ще складніше, адже вони постійно перебували під бомбардуванням.

Квартири, в якій виросла Ольга і в якій жили її рідні майже не стало. Після наступу російських військ вона була повністю розтрощена. Не варто і казати, які емоції мала співачка у зв’язку з цим.

Ольга Цибульська повідомила про поповнення в родині

З часом артистка прийшла до тями. Також вона прийняла рішення нарешті показати публіці свого чоловіка, адже неодноразово засвітилася з ним в місті через паніку та надзвичайні ситуації, які відбувалися на початку війни. Ольга розповіла, що Сергія разом з нею побачили безліч людей, тому вона вже не бачила ніякого сенсу у такий надсекретності.

Ольга Цибульська повідомила про поповнення в родині

А зараз в сім’ї сталася дуже приємна подія. У Ольги Цибульської народився племінник або племінниця. Співачка повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що її рідна сестра народила другу дитину.

Артистка оприлюднила привітання, і на честь такої особливої події пригадала, як колись вперше побачила свою сестру, коли її тільки-но принесли з пологового.

Чи народжувала Ірина в Україні або за кордоном достовірно невідомо. Більшість українських мам евакуюються, аби в спокої та безпеці дати життя своїм дітям. Чи вчинила так само родичка Ольги, імовірно, стане відомо згодом.

Схожі статті