Зірка Жіночого кварталу Сопонару відповіла, чи дійсно Олег Винник хворий: “Він може бути таким непорядним”

Знаменита українська гумористка та комік Ірина Сопонару вперше прокоментувала позицію та зникнення Олега Винника. Усі деталі в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні Олег Винник записав декілька відеороликів і після цього повністю зник з інформаційного простору. Весною на артиста звалилася маса хейту через його небажання брати участь в інформаційній війні, а також відсутність в Україні.

Фанати підозрювали, що зірка знаходиться в Європі, і як з’ясувалося пізніше, мали рацію. Адвокат Олега повідомила, що він знаходиться на лікуванні в Німеччині. Мовляв, про хворобу артиста була відомо ще до війни, адже він скасував декілька концертів через те, що занедужав. Зважаючи на те, що артист виступав навіть коли дізнався, що його матір померла, причина мала бути дійсно серйозною.

Ірина Сопонару відповіла, чи дійсно Олег Винник хворий

Іво Бобул зв'язався з Олегом Винником і розповів, чи насправді у нього онкологія
Ірина Сопонару відповіла, чи дійсно Олег Винник хворий

Нещодавно Ірина Сопонару дала ексклюзивне інтерв’ю для YouTube-каналу Аліни Доротюк. Зокрема, гумористка підкреслила, що гадки не має, де зараз знаходиться артист і що з ним відбувається, і може робити якісь здогадки лише з чуток.

“Він десь зник, кажуть, що він хворий. Ну, якщо хворий, то хай лікується, а що йому робити. Але якщо ні, то це страшно. Його тут усі так любили! Ну як так? Я не вірю в те, що він просто десь заховався. Напевно, щось сталося з ним. Я не вірю, що він може бути таким непорядним”, – висловилася Ірина Сопонару.

Варто відмітити, що не так давно до мережі почала потрапляти інформація про благочинність, якою займається Олег. Зокрема мова йде про закупівлю та перегонку автомобілей на фронт. У машин навіть є назва — вовчицемобілі.

Декілька разів Роман Недзельський ділився кадрами з Олегом, які були зроблені в Польщі. На них помітно, що зірка змінився зовнішню. Також є інформація про його концерти в Європі, завдяки яким він заробляє гроші, які передає Україні.

Схожі статті