Екс-коханий та продюсер Ані Лорак Фальоса розповів усю правду про стосунки зі співачкою: “Ні про що не шкодую”

Колишній продюсер та за сумісництвом перший чоловік Ані Лорак Юрій Фальоса, крізь роки розкрив всю правду про роботу з артисткою та зізнався в тому, що був дуже закоханий в юну співачку.

Ані Лорак стала найпопулярнішою українською співачкою ще у 90-х роках і все завдяки тому, що на творчому конкурсі її талант розгледів один з найкращих продюсерів України Юрій Фальоса. Який зробив з нікому невідомої школярки Кароліни суперзірку Ані Лорак.

Продюсер розповів, що зі співачкою їх поєднувала не тільки робота, а ще й взаємне кохання, можливо це і стало причиною такого ставлення до Ані, чиї забаганки завжди були в пріоритеті. За словами Фальоси, Лорак навіть не доводилось ходити по магазинах, адже всі необхідні речі, продукти, одяг та особисті й побутові предмети їй купували асистенти та привозили додому. Тобто дівчина була зосереджена лише на роботі й на стосунках з Юрієм, ніяких турбот.

Проте для Фальоси таке піклування і творча опіка обходилася дуже дорого. На той момент розкрутка юної артистки коштувала не менше ніж 200 тисяч доларів. Це й зараз дуже великі гроші, а у 90-ті роки це взагалі захмарні витрати. Але сам продюсер не шкодує про це, бо проєкт Ані Лорак швидко став популярним і повернув йому всі гроші з прибутком.

Ю
Юрій Фальоса розсекретив справжні стосунки з Лорак

До речі всі зароблені гроші ділилися навпіл, тобто Лорак з самого початку кар’єри заробляла дуже великі суми, але не вміла правильно планувати свої витрати. Та це й не дивно, бо артистка виросла у багатодітній родині й ніколи в житті не тримала такі гроші в руках, саме тому, всі покупки за неї робили асистенти.

Фальоса був закоханий в Кароліну по-справжньому, тому після їх розриву ще два роки не міг закохатися в жодну жінку, хоча дефіциту уваги він ніколи не мав.

Ю
Юрій Фальоса розсекретив реальні стосунки з Ані Лорак

Та незважаючи ні на що, продюсер досі вдячний Лорак за все, що вона принесла у його життя і з теплом згадує їх роман та творчий шлях.

Схожі статті