Максим Чмерковський висловився про Влада Яму, який відсиджується в Америці: “Я не згоден з цим рішенням”

Влад Яма з самого початку війни в Україні вирішив поїхати до Америки разом з дружиною і сином, заради їх безпеки, але цей вчинок викликав невдоволення у багатьох його колег, в тому числі й у Макса Чмерковського.

Максим та Влад стали колегами у танцювальному шоу “Танці з зірками” обидва сиділи у суддівському кріслі й оцінювали танці учасників. Насправді у колег склалися досить товариські стосунки. Але ж всі ми знаємо, що такі події, як війна змінюють як людей, так і їх ставлення один до одного.

Тому, коли Влад Яма з родиною виїхав до Америки та обрав шлях мовчання, то неабияк нарвався на критику зі сторони колег. Перепало не тільки йому, а ще й дружині Лілії, яка до речі захистила свого зіркового чоловіка, від нападів підписників. Та й дала зрозуміти, що Владислав не захотів кидати свою родину у чужій країні.

М
Макс Чмерковський вперше прокоментував перебування Ями в США

Тож нещодавно і Макс Чмерковський приєднався до тих, хто прокоментував відсутність Ями в рідній країні. Але хореограф зробив це лояльно і не став відверто засуджувати Влада, оскільки сам не знаходиться на фронті та не має права порівнювати себе з Даніелем Салемом або Дмитром Дікусаром, які нині слугують у лавах ЗСУ.

“Певно я не маю права висловлювати свою думку щодо цього приводу, але якби я мав таку можливість, то сказав би, що я не згоден з таким рішенням. Але я в жодному разі не хочу засуджувати Влада” – сказав Чмерковський.

М
Макс Чмерковський прокоментував перебування Ями у США

Найцікавіше, що сам Влад Яма мовчить про свій вибір та свою позицію. Але Лілія Яма якось висловилась, що ніхто не має права засуджувати її чоловіка та кожна людина має право на свій вибір і безпека їх сина Леона важливіше за все. З того часу жінка активно ділиться своїм життям у США та не зважає уваги на негативні коментарі на адресу свого чоловіка.

Схожі статті