39-річний Девід Аксельрод висловився про шлюб з Мозговою, яка більше не згадує Пономарьова: “Поруч королева”

Співак Девід Аксельрод вже давно одружений з Оленою Мозговою. Чоловік нещодавно висловив захоплення своїм шлюбом та показав рідкісне фото зі своєю обраницею. Дізнайте, як прокоментував свої стосунки артист.

Девід Аксельрод — популярний український співак, який став цікавим фанатам не лише своєю творчістю, а й непересічною любовною історією. Він одружився з дочкою відомого композитора та виконавця Миколи Мозгового.

Відомо, що кохання прийшло до цієї пари не одразу. Вони познайомилися ще у 2005-му році, але одразу стосунки не зав’язалися. Відкрити свої почуття заважали сторонні обставини. Проте, їхній шлюб створили і дійсно на небесах, адже згодом Олена просто не змогла бути без свого обранця. Навіть різниця у віці не збентежила молодят.

Олена Мозгова та Девід Аксельрод
Девід Аксельрод висловився про шлюб з Мозговою

Весілля було скромним, адже популярна брюнетка йшла під вінець при надії. Родинне щастя триває вже понад 5 років. Пара виховує чудову донечку Соломію, а її тато Девід розповів у мережі, як йому живеться зі зрілою дружиною:

“Коли поруч королева, життя ніколи не буде прісним, нудним і нецікавим. Перевірено”, – написав 39-річний артист.

Коли поруч Королева, життя ніколи не буде прісним, нудним і не цікавим 😎!Перевірено ☝️😉

Опубликовано DÁVID Воскресенье, 23 октября 2022 г.

Сама ж Олена з ноткою гумору відреагувала на такі публічні зізнання свого милого. Вона зробила репорт собі на сторінку, підкресливши публікацію фразою:

“Ну Ок, Королева — то Королева, не буду сперечатись”

Далі зірка зробила ще один допис, розказавши про основні правила життя справжніх королев. Ось, як бачить цю роль у стосунках Мозгова:

“Служниці мріють про добру фею, принцеси – про прекрасного принца, королеви не мріють, а діють. Служниці вірять, що дива трапляються, з принцесами вони дійсно трапляються, королеви творять їх самі. Служниці слабкі, але здаються сильними, принцеси сильні, але здаються слабкими, королеви обходяться без маски”

Натрапила на цей текст.. якось тема «королеви» з попереднього посту сама по собі притягнула його.. і спочатку навіть не…

Опубликовано Оленой Мозговой Понедельник, 24 октября 2022 г.

Нагадаємо, що в Олени Мозгової є дочка від Олександра Пономарьова. Проте, дівчина не живе з мамою та Девідом. Вона давно виросла та переїхала за кордон. З рідним батьком продовжує спілкуватися.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.