Зняла обручку та причепурилась: Настя Каменських вперше розкрила все, що думає про розлучення з Потапом

Досі не вгамовуються чутки з приводу розлучення Насті Каменських та Потапа. З руки співачки зникла обручка, а продюсер ніяк не спростовує плітки про розрив стосунків. Що дійсно відбувається у сім'ї артистів? 

Мабуть, в українському шоу-бізнесі це єдина пара, яку фанати намагались “звести” майже десять років. Артисти познайомились ще молодими, майже нікому невідомими співаками та розпочали свій творчий шлях разом, створивши легендарний дует “Потап і Настя”. Герої сьогоднішнього матеріалу, Настя Каменських та Олексій Потапенко разом писали музику та пісні, а їх хіти підкорювали серця мільйонів українських слухачів.

За роки їх спільної праці шанувальники ледь не щоденно стверджували, що між колегами однозначно є дещо більше, ніж просто дружні та професійні взаємовідносини. Зазвичай, такі історії не виходять на рамки пліток, проте на цей раз правда була за фанатами. У 2017 році артисти оголосили про своє розлучення, але не як любовної пари, а як музичного дуету. Каменських розпочала сольну кар’єру, а Олексій продовжив займатися продюсерством інших підопічних.

Мама Насті Каменських почула омріяні слова про діток
Настя Каменських вперше розкрила все, що думає про розлучення з Потапом

Але у 2019 році сталося непередбачуване, про що навіть не підозрювали найвідданіші фанати зірок. Потап і Настя офіційно одружились.

Знаменитості майже весь вільний час проводили разом і хоч раніше Настя Каменських усіляко приховувала будь-які подробиці свого особистого життя від публіки, у стосунках з Потапом співачка доволі часто ділилась романтичними історіями, спільними світилами та показувала свій сімейний побут.

За кілька днів до війни зірки вирушили на відпочинок за кордон, про що підписники також дізнались з інстаграму артистів. Аби не піддавати своє життя ризику, повертаючись додому, де йдуть активні бойові дії, Настя з Олексієм прийняли рішення залишитись у безпечній країні.

Саме з того часу серед прихильників почали поширюватись чутки, що зірки на грані розлучення. Спочатку приводом для пліток на цю тему стала відсутність нових спільних фотографій у соціальних мережах співаків. Навіть після повернення артистів додому, жоден з них не опублікував світлину зі своєю второю половинкою. А другою причиною стало те, що на руці Насті вже тривалий час відсутня обручка, хоча фанати знають, що виконавиця полюбляє ювелірні прикраси й просто так не відмовилась би від красивого кільця.

Нове фото у її профілі — прямий доказ. У коментарях одразу запитали поп-діву про її чоловіка. Ну, а раніше артистка коментувала свої думки стосовно процесу розлучення так, що в їхніх з Потапом відносинах ніхто насильно нікого не тримає і, коли кохання згасне, то належати один одному вони просто не будуть.

Але на сьогодні це лише домисли прихильників і офіційного коментаря артисти не давали. Можливо, зірки спеціально зберігають інтригу, щоб тримати своїх фанатів, як то кажуть, у тонусі.

Нагадаємо, що більше про життя артистів ви можете дізнатися у відео наших партнерів “Одна минута”.

Схожі статті