Скільки за один день заробляють Кароль, Винник, Лобода та інші зірки: рахунок йде на десятки тисяч доларів

Вони — справжні суперзірки, які мають цілий натовп прихильників. У цьому матеріалі ви дізнаєтеся, скільки за день можуть отримати коштів Тіна Кароль, Олег Винник, Світлана Лобода, Ані Лорак та Максим Галкін.

Зіркові гонорари — одна з найцікавіших тем для прихильників в усі часи. Наші знаменитості давно вийшли на такий рівень, що фанати не просто приходять послухати композиції, а надихнутися репертуаром, танцями та яскравими спецефектами. Відповідно, до війни і вартість квитків на виступи найбільш затребуваних зірок була чималою. Ще у 2019-му році Тіна Кароль, наприклад, хотіла за вхід на свій концерт, присвячений Різдву від 450 гривень. Елітні місця можна було придбати за 2590 гривень.

Скільки за один день заробляють Кароль, Винник, Лобода та інші зірки

У мережі припустили, що поп-діва може отримувати дохід в рамках 100-200 тисяч доларів за рік. Крім цього, артистка вміло проявляє підприємницький хист та не гребує участю у рекламних кампаніях різних брендів. Тривалий час вона буквально купалася у золоті, адже знялася у чисельних роликах ювелірних кампаній, які наряджали зірку у найкращі прикраси.

Проте, найдорожчим артистом визнавали далеко не цю популярну білявку. У 2020-му році таким статусом міг похизуватися Олег Винник. Він за рік міг відіграти щонайменше 50 концертів, які відвідало щонайменше 200 тисяч глядачів.

Олег Винник розповів свою дитячу таємницю
Скільки за один день заробляють Кароль, Винник, Лобода та інші зірки

Світлана Лобода рідко говорить про свої статки, але є інформація про те, що її зірковий гонорар може становити близько 25 тисяч євро.

А ось у Юрія Горбунова найбільший гонорар становив 10 тисяч доларів. Чоловіку Каті Осадчої явно не обскакати Ані Лорак, яка, згідно з інформацією медіа, може затребувати від 30 до 70 тисяч доларів за виступ.

Звернення Ані Лорак до українців виявилося дешевим піаром
Скільки за один день заробляють Кароль, Винник, Лобода та інші зірки

Найбільше вражає Максим Галкін, який розбиває всі стереотипи про свій шлюб з Примадонною. Багато хто пліткував, наче саме Алла Борисівна приносить основний дохід у родину, але виявляється, гуморист може похизуватися мільйонами. Дізнайтеся більше про тему зіркових гонорарів у відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті