Діма Монатік залишив дружину одну з двома маленькими синами та прокоментував розставання: “Пустота”

Дмитро наважився на серйозний крок у своєму житті – він вимушено залишив свою кохану дружину з двома синами за кордоном та поділився тим, що відчуває у розлуці.

Вже всім відомо, що коли почалась війна, Монатік з родиною знаходився на відпочинку. Так, до речі зустріла війну й Оля Фреймут. Тобто, зірки просто вирішили набратися емоцій взимку та оздоровити організм, а вийшло так, що вони стали заручниками ситуації. Діма дуже хотів одразу повернутися до України, але сам, без дітей і без дружини. Проте обдумавши всі ризики, залишився з сім’єю і почав шукати шляхи для того, щоб допомогти країні та заново забезпечити родині гідні умови для життя за кордоном.

М
Монатік розповів, як важко йому дається розлука з родиною

Діма зізнався Маші Єфросиніній на інтерв’ю, що його розривало на частини. З однієї сторони медалі його найцінніше в житті – це родина і майбутнє його синів, а з іншої, виклик для самого себе, заради допомоги українській армії. Тому Монатік вирішив доєднатися до колег і давати благодійні концерти у різних містах Європи.

Благодійністю Діма займається й сьогодні, але вже в Україні. Адже за доволі довгий час своєї відсутності, артист зміг влаштувати все так, щоб бути впевненим у безпеці своїх найдорожчих людей у світі. Зараз Дмитро не приховує, що сумує за родиною і що в їх квартирі не вистачає дитячого сміху, ніжності дружини та сімейного затишку. Але вибору немає, боротьба вартує того, щоб в один чарівний день всі українські родини возз’єдналися на рідній землі та продовжували будувати своє майбутнє на рідній землі і головне, разом.

М
Монатік розповів, як сильно сумує за родиною

Але іноді дружина Монатіка влаштовує йому сюрпризи, Жінка разом з синами Платоном та Данилом приїжджає на концерти чоловіка і підтримує його за кулісами. Звісно, це зовсім не та атмосфера родинного дому, але й такі зустрічі дуже вагомі, особливо у наших реаліях.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.