Аліна Гросу повідомила про поповнення в її з Полянським родині та показала малюка: як назвали крихітку?

Знаменита українська співачка Аліна Гросу сколихнула мережу зі знанням про те, що в неї з'явився новий член родини. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Аліна Гросу та Роман Полянський перебувають у серйозних стосунках вже більше, ніж два роки. За цей час пара встигла дати безліч інтерв’ю, в яких активно ділилася планами на майбутнє. Співачка та актор досить відкрито обговорювали можливість народження спільних дітей, придбання заміського будинку, тощо.

Аліна Гросу та Роман Полянський
Аліна Гросу показала малюка

Після початку повномасштабної війни в Україні фанати Аліни навіть не знали, чи залишився її бойфренд на території держави, на яку напала його Батьківщина. І лише через півроку Павло Зібров розповів, що Полянський перебкває поруч зі своєю коханою і прийняв повністю проукраїнську позицію.

Аліна Гросу показала малюка

Восени артистка неодноразово налякала своїх шанувальників новиною про візити до лікарні. Ба більше, Аліна нещодавно пережила кількагодинну операцію. Що саме з нею відбувалося зірка не розповідає, як і не розкриває свій діагноз.

Втім, один маленький, але все ж таки важливий крок пара зробила і взяла на себе відповідальність за маленьку собачку. У Аліни Гросу з’явився малюк породи Чихуахуа. Песик ще досить маленький, але співачка знайшла його настільки схожим з кінематографічним мишеням Джеррі, що дала йому відповідне ім’я.

Аліна Гросу показала малюка

Малюк поки що не адаптувався, тому постійно труситься. Втім, немає сумнівів, що Аліна Гросу зможе гарантувати йому безперечний нагляд та відповідальне ставлення до тваринки.

Звідки взявся пухнастик достовірно невідомо, адже Аліна як могла самостійно придбати улюбленця, так і отримати його у подарунок навіть від того ж Полянського.

Схожі статті