Ксенія Мішина знайшла нового кандидата на роль переможця “Холостячки” Еллерта: “Романтичний масаж при свічках”

Ксенія Мішина все частіше дає приводи думати, що вона нарешті знайшла своє нове кохання після розставання з Еллертом. Новини про романтичний масаж збентежили підписників Мішиної та змусили думати над цим питанням.

Історія кохання Ксенії та Олександра Еллерта почалась на романтичному проєкті “Холостячка”, де велика кількість чоловіків прийшли боротися за серце акторки. Було достатньо гідних кандидатів, проте серце завжди керує в питання любові. Тому вибір Мішиної був не надто обдуманий, але за покликом серця. Саша протягом всього проєкту був сам в собі, йому було складно проявити свої емоції та почуття. Адже він не звик робити це на публіку та на камери. Але поза камерами Олександр був таким, який зміг полонити серце холостячки та перенести стосунки у реальне життя.

Тож і без камер Еллерт не став ідеальним супутником по життю для Мішиної. Перший час звісно все було бездоганно, але згодом почали з’являтися конфлікти й непорозуміння. Пара то розлучалася, то сходилась. І врешті решт ця гра набридла обом і вони вирішили закінчити цю історію, поки не зненавиділи один одного.

Мішина хизується масажем при свічках
Мішина хизується масажем при свічках

Що на особистому фронті в Еллерта – невідомо, адже він зараз перебуває у США і не дуже розповідає про свої будні. А от Мішина активно демонструє, як добре їй живеться без Саші. Актриса ходить на побачення з різними чоловіками, приймає шикарні букети та м’які іграшки. А останнім часом ще й ходить на романтичний масаж при свічках.

Мішина хизується романтичним масажем
Мішина хизується романтичним масажем

Зараз же Мішина активно зайнялась собою, можливой справді на це повпливав якмйсь загадковий чоловік, але Ксенія почала відвідувати всі процедури, які зберігають фігуру. А також спортивний зал, до того ж сама, без тренера.

Всі ці новини дуже цікавлять шанувальників артистки, проте сама Ксенія конкретно нічого не розповідає, видає інформацію лише за фактами, де була, що подарували та як провела вечір. Тому чи є у Мішиної чоловік, все ще загадка. Але можливо незабаром холостячка розкриє цю таємницю з особистого життя.

Схожі статті