Вагітна Ірина Горова показала живіт, кругліший за животик Насті Каменських: Потап не втримався (ФОТО)

Саме колишня дружина знаменитого українського продюсера Потапа Ірина Горова стала матір'ю його первістка. Як виглядала жінка під час вагітності?

З самого початку співпраці Потапа та його підопічної Насті Каменських в українському шоу-бізнесі та серед глядачів почали точитися пліьки про їхній роман. Через декілька років стало відомо, що виконавці буквально ненавидять одне одного.

Нібито Настя зовсім не поважає свого партнера, не любить його пісні і воліла б бути самостійною співачкою. Вже тоді не було сумнівів про те, що Олексій Потапенко зацікавлений у своєму шлюбі з Іриною Горовою, а не в інтрижці з колегою. Зіркова ж дружина активно розповідала журналістам, що стовідсотково впевнена у своєму чоловікові.

Вагітна Ірина Горова показала живіт

Так, Потап навіть вийшов разом зі своєю дружиною, яка знаходилася на останніх термінах вагітності, на червону доріжку і показав пресі великий живіт коханої. Пара очікувала на спільного сина — первістка Олексія Андрія.

Вагітна Ірина Горова показала живіт

Хлопчик народився повною копією свого батька, і коли досяг певного віку отримав новину про те, що батько знайшов собі іншу жінку. 2016 року стало відомо, що Олексій розлучається з його матір’ю.

Потап з сином Андрієм
Вагітна Ірина Горова показала живіт

На той час хлопцю було всього лише 8 років. А вже через деякий час стало відомо, що пара близько року або більше не проживає разом, а Олексій Потапенко все ж таки зраджував благовірній.

Дитина поставилася до ситуації батьків з розумінням. Андрій повністю підтримує свою матір та активно спілкується з батьком. З Настею Каменських в нього стосунки не склалися. Мачуха навіть не приходить на свята свого пасинка.

І поки фанати очікують на новину про вагітність Каменських, обидві дитини Ірини Горової дорослішають. Її старша дочка Наталія від Юрія Горового – доросла жінка, яка має кар’єру і нещодавно вийшла заміж за іноземця. Андрій Потапенко також не пасе задніх і активно вливається у шоубізнесову тусовку.

Схожі статті