Холостяк-12: яке справжнє ім’я в Алекса Топольського і чому він не розкриває своє рідне ПІБ нареченим

"Холостяк-12" став яскравою прем'єрою цього року. Головний наречений — цікавий та неординарний молодий чоловік з нестандартним ім'ям Алекс Топольський. У мережі припустили, що це не справжнє його ПІБ.

Одним з довгоочікуваних проєктів цього року, став, звісно “Холостяк”. Показ першого випуску весь час відкладався зі зрозумілих причин, але чим довше тягнулася інтрига, тим цікавіше було глядачам дізнатися всі перепитії реаліті.

І ось нарешті на екранах з’явився він — цілеспрямований красень з амбітною метою знайти свою омріяну половинку в Україні. Головного нареченого звати Алекс, він тривалий час проживав у Штатах, але дружину хоче зустріти в Україні.

Прихильників проєкту збентежило, що наречений має таке нестандартне для наших країв ім’я, при чому прізвище — цілком слов’янське. У мережі припускають: навряд чи Алексом його назвали при народженні.

На сторінці молодого чоловіка у ТікТоці почали з’являтися різні припущення щодо того, як же кличуть його батьки.

Більшість схиляється до думки, що Алекс — насправді Олександр, адже найчастіше наших Саш саме так і гукають в англомовних країнах. Проте, є також версія, що його можуть звати й Олексієм. Втім, користувачі більше схиляються до першого варіанту.

Яке справжнє ім’я в Алекса Топольського

Про свою родину чоловік говорить мало. Єдине, що відомо про його батьків — це те, що вони були вельми авторитетними для Топольського. А ось у мережі знайшлася інформація про те, що популярний ведучий Слава Дьомін може бути братом цього завидного нареченого. Про це свідчить давній допис зірки “ЛюксФМ” у Твітері, де знаменитість вихваляє роботу родича у рекламі.

Яке справжнє ім’я в Алекса Топольського

Втім, від самого Алекса коментарів з цього приводу не було, як і власне знаменитого шоумена.

Нагадаємо, що у мережі глядачі висловили незадоволення новою озвучкою проєкту. Річ у тім, що реаліті було вирішено повністю перевести на українську. Втім, чимало учасників і до цього спілкувалися на камери солов’їною мовою.

Схожі статті