Як виглядає жінка, у якої Лідія Таран відбила чоловіка: забула, що у Андрія Доманського вже є родина

На даний момент знаменитий український ведучий Андрій Доманський є батьком шістьох дітей. Від кого зірка має спадкоємців і як виглядає його перша дружина?

Тільки-но стало відомо, що Андрій Доманський подає на розлучення з першою дружиною, зірка одразу же засвітився у компанії красуні Лідії Таран. Тоді ж поповзли чутки про те, що телеведуча відбила зірку у іншої жінки.

Юлія Доманська подарувала зірці двох дітей, але не змогла стати коханням усього його життя. Ба більше, Доманський після розлучення взагалі не хотів більше перебувати у шлюбі. Це зачепило і його стосунки з Таран, яка перебувала у статусі його цивільної дружини.

Як виглядає жінка, у якої Лідія Таран відбила чоловіка

Перша дружина Андрія Доманського з його дітьми
Як виглядає жінка, у якої Лідія Таран відбила чоловіка

Вже через декілька років у колег з’явилася спільна дитина — Василина. Але навіть поява дівчинки не змусила двох зірок піти та зареєструвати свої стосунки. Натомість Андрій Доманський вже зовсім скоро зрозуміє, що закоханий в іншу жінку. Прекрасна білявка на ім’я Марина підкорила серце телеведучого настільки, що він знову захотів одружитися.

Андрій Доманський з синами Василем, Артемом (пасинок) та дочкою Ладою
Як виглядає жінка, у якої Лідія Таран відбила чоловіка. Ведучий з синами Василем, Артемом (пасинок) та дочкою Ладою

Роками згодом Андрій дасть велике інтерв’ю, в якому зізнається, що Юлія була ідеальною невісткою для його батьків. Лідія Таран же взагалі не воліла ставати його дружиною і це був здебільшого її вибір, ніж його.

Натомість Марина змогла не тільки стати його справжньою родиною, але й вселити в нього бажання стати найкращим батьком. Зараз Андрій активно підтримує зв’язок зі своїми спадкоємцями і робить все можливоюе, аби наздогнати втрачені роки з найстаршими дітьми, щоб були полишені батьківської любові.

Також Андрій Доманський також виховує пасинка — дитину своєї другої дружини від попереднього шлюбу. З Лідією герой нашої статті більше не спілкується, адже така необхідність відпала у зв’язку з дорослішенням Василини. Дівчина сама налагоджує зв’язок зі своїм батьком без підтримки матері.

Схожі статті