“Дуже запустив”: Андрій Данилко зізнався, який саме в нього діагноз і чому його називали “важкохворим”

Знаменитий український виконавець дав ексклюзивне інтерв'ю Катерині Гордєєвій та вперше назвав свій діагноз. Через що артиста нарекли важкохворим?

Декілька років тому в українському шоу-бізнесі активно поповзли чутки про те, що Андрій Данилко важкохворий. Це сталося через продюсера Юрія Нікітіна, який у в інтерв’ю омовився про стан здоров’я свого колеги. І хоча піар-відділ Вєрки Сердючки заперечив дану інформацію, вона почала обростати різноманітними деталями, починаючи від депресії через цькування в російській федерації до регулярного відпочинку зірки у санаторіях.

Андрій Данилко розкрив свій діагноз

Врешті-решт, на особистій сторінці Вєрки Сердючки в соціальній мережі Instagram з’явилася офіційна інформація про негаразди зі здоров’ям Андрія. Мовляв, артист має проблеми зі сном.

Андрій Данилко розкрив свій діагноз

Нещодавно Андрій дав ексклюзивне інтерв’ю Катерині Гордєєвій у рамках своєї поїздки до Прибалтики. Вони багато говорили про війну, про психологію людей, які її переживають, про політику, гостросоціальні проблеми.

Також Катерині вдалося зачепити і більш особисті моменти. Так, наприклад Андрій розповів про сварку зі своєю сестрою, а також зізнався, що саме не так в нього зі здоров’ям.

“Це гормональний збій. Це було пов’язано зі стресами. Та трагедія, яка сталася з Юрієм Шатуновим, це стреси. Колосальні нагрузки. Я потихеньку, це не швидка історія, я потихеньку перетворюся на людину”

Данилко зізнався, що це ситуація не з’явилася раптово, просто тривалий час він її ігнорував, важко працюючи. Ба більше, Андрій пригадав, як виглядав на зйомках X-Фактору і вказав, що саме тоді знаходився на піці цього стану, коли вже треба було щось змінювати.

На даний момент Андрій зміг подолати себе, схуднути на 20 кілограмів та налагодити свій режим. Адже через гормональний збій він навіть не міг спати.

Схожі статті