“Дуже запустив”: Андрій Данилко зізнався, який саме в нього діагноз і чому його називали “важкохворим”

Знаменитий український виконавець дав ексклюзивне інтерв'ю Катерині Гордєєвій та вперше назвав свій діагноз. Через що артиста нарекли важкохворим?

Декілька років тому в українському шоу-бізнесі активно поповзли чутки про те, що Андрій Данилко важкохворий. Це сталося через продюсера Юрія Нікітіна, який у в інтерв’ю омовився про стан здоров’я свого колеги. І хоча піар-відділ Вєрки Сердючки заперечив дану інформацію, вона почала обростати різноманітними деталями, починаючи від депресії через цькування в російській федерації до регулярного відпочинку зірки у санаторіях.

Андрій Данилко розкрив свій діагноз

Врешті-решт, на особистій сторінці Вєрки Сердючки в соціальній мережі Instagram з’явилася офіційна інформація про негаразди зі здоров’ям Андрія. Мовляв, артист має проблеми зі сном.

Андрій Данилко розкрив свій діагноз

Нещодавно Андрій дав ексклюзивне інтерв’ю Катерині Гордєєвій у рамках своєї поїздки до Прибалтики. Вони багато говорили про війну, про психологію людей, які її переживають, про політику, гостросоціальні проблеми.

Також Катерині вдалося зачепити і більш особисті моменти. Так, наприклад Андрій розповів про сварку зі своєю сестрою, а також зізнався, що саме не так в нього зі здоров’ям.

“Це гормональний збій. Це було пов’язано зі стресами. Та трагедія, яка сталася з Юрієм Шатуновим, це стреси. Колосальні нагрузки. Я потихеньку, це не швидка історія, я потихеньку перетворюся на людину”

Данилко зізнався, що це ситуація не з’явилася раптово, просто тривалий час він її ігнорував, важко працюючи. Ба більше, Андрій пригадав, як виглядав на зйомках X-Фактору і вказав, що саме тоді знаходився на піці цього стану, коли вже треба було щось змінювати.

На даний момент Андрій зміг подолати себе, схуднути на 20 кілограмів та налагодити свій режим. Адже через гормональний збій він навіть не міг спати.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.