Чия коханка Алла Мазур: хто допомагає ставити на ноги сина та не полишив у важку хвилину змагання з недугою

Популярна ведуча Алла Мазур пережила непросте випробування у своєму житті. Зірка поборола онкологію та не опустила рук у вихованні сина. Дізнайтеся, хто став її підтримкою та опорою та кому вона дарує своє кохання.

Ведуча Алла Мазур — знаменитість з сильною особистою історією. Зірка у 2019-му році зізналася, що має онкологічне захворювання. Знаменитість знайшла можливості його подолати та повідала, хто її підтримував.

Всім відомо, що боротися з раком дуже і дуже недешево. Часто пацієнти навіть починають збирати кошти по людях, аби оплатити і хіміотерапію, і уколи, і операції. Втім, про те, що щось трапилося зі здоров’ям дикторки телеканалу “1+1” не знав абсолютно ніхто.

Алла Мазур розповіла про батька сина Артема
Чия коханка Алла Мазур

 

Згодом вона зізнається, що без підтримки рідних би не обійшлася, адже це дуже тримало її на плаву. Проте, знаменитість змовчала, хто саме входить до кола людей, які можуть вважатися її близькими.

Раніше Мазур розповідала про батька її сина Артема. За словами зірки, вона не обмежує спілкування дитини з татом, а з її слів складається враження, що обранця собі вибрала досить гарного. Він зустрічав її з карапузом з пологового та балував квітами. Важливою подією для всіх, включаючи чоловіка було хрещення Тьоми. Алла зазначила, що її милий — православна людина, а ось її сімейство — католики. Саме тому було взято рішення охрестити хлопчика за християнськими святцями саме західного обряду.

Алла Мазур вийшла на камери під руку з молодим захисником
Чия коханка Алла Мазур

Цікаво, що багато років знаменитість підозрювали у романі з колегою Робертом Опалеником. У мережі навіть намагалися знайти спільні риси у чоловіка та його потенційного сина, адже з відомим телевізійником ведучу бачили чимало разів на світських заходах. Втім, інформація не підтвердилася.

Нагадаємо, що Алла Мазур почала працювати у новинній студії з 1997-го року. Її вважають впливовою особою українського телебачення, але після хвороби зірка стала не так інтенсивно працювати перед камерами. Зауважимо, що під час війни з України вона не виїздила.

Схожі статті