Дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк вийшла заміж і переїхала до Азербайджану: хто став зятем акторки?

Старша дочка знаменитої російської акторки Анастасії Заворотнюк Ганна розповіла, що в неї з'явився законний чоловік. Коли дівчина встигла вийти заміж?

Знаменита російська акторка Анастасія Заворотнюк, яка свого часу прославилася на весь пострадянський простір завдяки ролі веселої няні, три роки тому повністю зникла з інформаційного простору. Незабаром з’явилися дані, що зірка захворіла на рак. Акторці поставили діагноз — гліобластома.

Анастасії відмовили у лікуванні в Європі та інших передових містах світу. Надію на одужання Заворотнюк знайшла лише в російській федерації. Однак, ця історія повторюється, адже свого часу Жанна Фріске також шукала відповідей на території росії. Співачка пройшла через важкий шлях, а її фото, які потрапили до преси, сколихнули увесь шоу-бізнес. Знаючи про досвід виконавиці, Анастасія обрала закритий образ життя.

Дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк вийшла заміж

Дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк вийшла заміж. Діти та мати акторки

Її дочка Ганна до недуги зірки знаходилася в Сполучених Штатах Америки, де отримувала освіту. Дізнавшись про біду, що сталася в сім’ї, дівчина все покинула та повернулася додому. На лікування витрачалися колосальні гроші, тож Ганна дізналася, що таке життя звичайних людей, адже в Москві навіть не мала грошей на таксі.

Тим не менш, поруч з нею був її наречений-москвич, який згодом також покинув Штати і возз’єднався з коханою в російській федерації. У молодих повинно було бути весілля, але за зрозумілих причин торжество відкладали. Так як Ганна так само, як і її матір, намагається відокремитися від публіки, для фанатів було цілком очікувано, що дівчина не захоче повідомляти про те, що стала законною дружиною. Втім, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фото, на якому вказала, що сидить в кафе саме зі своїм чоловіком.

Дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк вийшла заміж

Цікаво, що не так давно стало відомо про переїзд дівчини до Азербайджану. Зараз вона живе на дві країни, адже не може повністю покинути матір у скрутну хвилину.

Схожі статті