Світлана Лобода відреагувала на мовний скандал: “Люблю українську, але більше грошей мені приносить російська”

Знаменита російська співачка українського походження Світлана Лобода сколихнула мережу заявою щодо замовлення для зруйнування її репутації в Україні.

Знаменита російська співачка українського походження Світлана Лобода після початку війни виїхала з російськоюі федерації та почала активно підтримувати свою батьківщину. Артистка родом з Ірпеня, який нещадно постраждав під час обстрілів, тому артистка могла впевнитися у неймовірних руйнуваннях, які зазнає Україна після 24 лютого.

Світлана Лобода відреагувала на мовний скандал

Світлана Лобода у свій ювілей зробила подарунок українцям
Світлана Лобода відреагувала на мовний скандал

Зрозумівши, що її неймовірно хейтять в Україні за раніше зроблений вибір , Світлана Лобода згодом прийняла рішення публічно говорити про свою волонтерську діяльність та пожертви, які вона робить для України.

Тим не менш, співачка залишилася між двох вогнів, адже її співвітчизники затамували велику образу на неї, а росіяни намагаються зіпсувати репутацію зірці за те, що вона підтримала не їхню країну. Зокрема нещодавно в мережі з’явилася новина, навколо якої розгорівся мовний скандал.

Світлана Лобода відреагувала на мовний скандал

“Я говорила російською і говоритиму, як і мої родичі. Для мене це перша рідна мова, а зараз мова, якою я заробляю і якою говорить моя країна. Я знаю українську, я люблю українську, але більше грошей мені приносить російську “, – нібито сказала Світлана Лобода в своїх сторіз.

Російські ЗМІ присвоїли Світлані Лободі цитату, яка ніколи їй не належала. Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Телеграм публікацію, в якій заявила, що це фейк, і імовірніше за все не просто помилка, а проплачене замовлення, щоб зруйнувати її авторитет в Україні та зіпсувати її стосунки зі співвітчизниками.

Також артистка заявила, що це переходить усі межі. Втім, не вказала, чи буде притягувати до відповідальності людей, які поширили дану інформацію.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".