Оля Полякова після розмов про розлучення з чоловіком-багатієм стала нареченою солдата: як виглядає обранець

Популярна співачка Оля Полякова з перших днів війни голосно заявила про підтримку України. Зірка вже майже не говорить про особисте, але нещодавно неслабо натякнула на те, що відбувається у її душі.

Знаменита артистка Оля Полякова цього року вразила всіх. Епатажна поп-діва, яка майже ніколи не говорила про політику, всю свою сторінку в Інстаграмі присвятила подіям в Україні. Згодом, перепрофілювала і свою діяльність, замінивши комерційні концерти благодійними виступами.

Оля Полякова полишила свого чоловіка та відлетіла за кордон
Оля Полякова після розмов про розлучення з чоловіком-багатієм стала нареченою солдата

Нині ж вона виступає на проєкті “Танці з зірками” у Грузії, де вже під час першого виходу на паркет розповіла про долю жінки, яка стала обраницею захисника. Для номеру вона обрала яскравий наряд в автентичному стилі з вишивкою, а її партнер, Макс Єжов вийшов на камери в образі боронителя наших земель.

Для Суперблондинки цей образ може бути цілком знайомим, адже на початку війни вона фактично опинилася у такій ситуації: сама поїхала за кордон евакуювати дітей, а її обранець Вадим лишився тут та не побоявся піти у територіальну оборону. Відомо, що чоловік значно старший за свою кохану, але мужньо пішов чинити спротив.

Звісно, серце знаменитості було весь час не на місці і рвалося до милого. Хоча раніше зірка розповідала у ютуб-проєкті “Дорослі дівчата” про те, що у них у родині були й розмови про розлучення. Втім, навіть тоді, у мирні часи, подружжя не наважилося полишити один одного.

Згодом Полякова зізнається, що в евакуації її переповнювали досить негативні емоції, коли вона розуміла, що далеко від Батьківщини має розраховувати лише на себе і шукати нову сферу діяльності.

Втім нині зірка повернулася у свою царину та стала більше часу приділяти благодійним виступам і блогерській діяльності. До речі, співачку часто критикували за те, що вона не говорить у мережі українською, але поп-діва довела, що солов’їна мова — їй зовсім не чужа.

Нагадаємо, що старша дочка поп-діви так і не повернулася в Україну. Річ у тім, що вона закінчила школу і цього року вступила до ВНЗ у західній Європі. Мама допомагала з поселенням у гуртожиток, але згодом відпустила свою дівчинку у вільне плавання та доросле життя.

Схожі статті