Екс-дружина Віктора Павліка Созаєва натякнула, що артист щедрістю не відрізнявся: “Ні весілля, ні білої сукні”

Віктор Павлік за все своє життя мав чотири шлюби. Стосунки були настільки яскравими, що досі не вщухають перипетії про його взаємини з колишньою дружиною Ларисою Созаєвою. Дізнайтеся, що нового розкрила про музиканта жінка і чому у них виник нюанс під час весілля.

Віктор Павлік. Герой цього матеріалу має дуже цікаве особисте життя. Нові подробиці спливли про його шлюб раптово завдяки публікаціям його третьої дружини. Не секрет, що їхнє розлучення проходило досить складно. По-перше, розрив стосунків прийшовся на період лікування спільного сина Павла, який так і не зміг подолати недугу. По-друге, під час цього випробування з’ясувалося, що у музиканта вже певний мав нову обраницю, яка виявилася його концертною директоркою Катериною Репяховою.

Колишня дружина Віктора Павліка поховала свою собаку на могилі їхнього сина
Екс-дружина Віктора Павліка Созаєва натякнула, що артист щедрістю не відрізнявся

Цей поворот долі не лишив байдужою Ларису, яка вирішила не тримати більше у секреті подробиці свого сімейного життя. Екс-дружина співака розкрила на сторінці у Фейсбуці один цікавий факт. Виявляється, що у неї з обранцем не було класичного весілля, не вдалося навіть покрасуватися у білій підвінечній сукні. А ось нареченому натомість купили костюм, що, звісно, ошелешило жінку:

“Заходимо якось з нареченим у весільний салон, грошей було мало, купити не могли, але приміряти плаття кожній дівчинці хочеться. Думала, а раптом побачить мене красиву та й у розкішному наряді, да як придбає для урочистої хвили. Зайшли… І вийшли… З костюмом для нареченого”.

Екс-дружина Віктора Павліка Созаєва натякнула, що артист щедрістю не відрізнявся

Созаєва повідала, що буквально перебувала у крайніх емоціях та не очікувала такого. Вона зізналася, що пізніше Павлік таки балував її нарядами, але заповітної білої сукні так ніколи вже і не було.

До речі, з Катериною Репяховою чоловік також не зіграв весілля. Втім, виною тому стали життєві обставини. Спершу смерть сина Павла зупинила всі святкові процеси, згодом ковід та пандемія закрили на локдаун всю країну, а коли вже з’явилася можливість влаштувати церемонію, виявилося, що дружина співака стала вагітною. Ну і тут вже, звісно, було не до пишних гулянь. Щоправда, у знаменитостей таки була фотосесія в образах наречених.

Дізнайтеся більше про шлюб Каті та Віктора, початок їхнього роману та конфлікти з Ларисою у новому відео наших партнерів “Одна минута”. Не забудьте поставити вподобайку та підписатися на канал.

Схожі статті