Чи готова Софія Ротару стати прабабусею? Онучка зірки показала фото, де зрадницьки проступив округлий живіт

Онучка Софії Ротару нещодавно показала нове фото в Інстаграмі у профіль, де видно, як светр дуже дивно лягає на животику. Невже у родині нашої Примадонни відбудеться скоро поповнення? Дізнайтеся про все у новому матеріалі.

Співачка Софія Ротару змогла реалізуватися не лише, як артистка, а і, як мама, дружина та ще й бабуся. Зірка все своє життя була вірна одному-єдиному чоловікові: Анатолію Євдокименко. Коли обранця знаменитості не стало, вона через тугу ледь не завершила свою кар’єру на сцені.

Втім, її дуже підтримувала родина, а головне син Руслан. Саме він подарував мамі можливість стати щасливою бабусею та виплекати двох чудових онуків. Зараз вони зовсім дорослі молоді люди.

Онук Софії Ротару поділився кадрами з Франції
Чи готова Софія Ротару стати прабабусею?

Соня Євдокименко нині мешкає у Штатах. Там вона знайшла свою половинку і справжнє кохання. З бізнесменом на ім’я Денис вона вже тривалий час у стосунках. Минулого року активно ходили чутки про те, що пара скоро одружиться. Софія Михайлівна навіть публічно протестувала такому ранньому союзу, мовляв онучка ще зовсім молода, їй ні до чого бігти під вінець, а треба подумати більше про карьеру та навчання.

Втім, весілля молоді так і не зіграли, а у Соні з’явилося у профілі фото, де светр підозріло пишно лежить на животі. Може скластися враження, що дівчина і дійсно вагітна. Проте, з огляду на інші публікації, скоріше за все через пухкий матеріал, в’язаний одяг просто так ліг сам собою.

Чи готова Софія Ротару стати прабабусею?

Цікаво, що попри бабусині перестороги, її онучка мислить дуже прогресивно. Вона захоплюється саморозвитком та ніколи не давала приводу думати, що колись осяде на шиї чоловіка, обросте дітьми і буде приділяти увагу лише побуту. Пані Євдокименко завжди демонструвала те, що її особистість їй важливіша за стереотипне бачення суспільством жінки.

Нагадаємо, що у Софії Ротару є ще онук Анатолій. Він пішов стопами бабусі та захоплюється музикою. Нині ж він зник з медійного простору та не фактично не з’являється у соціальних мережах.

Схожі статті