Аліна Гросу зізналася, чому після весілля з колишнім чоловіком вони не стали сім’єю: “Ми не зробили цього”

Відома українська співачка Аліна Гросу розповіла, з чим їй довелося зіштовхнутися під час перебування в шлюбі з першим чоловіком Олександром Комковим.

Декілька років тому стало відомо, що Аліна Гросу розлучається зі своїм чоловіком Олександром, з яким прожила у шлюбі усього півроку.

Артистка не приховала справжньої причини розриву: чоловік спочатку попросив перерви у стосунках, а сам пішов до іншої жінки. Коли ж Комкову захотілося повернутися в сім’ю, співачка його не прийняла принципово. Через декілька місяців стало відомо, що Аліна вже перебуває в стосунках з іншим: наступним обранцем зірки став російський актор Роман Полянський.

Аліна Гросу зізналася, чому вони з колишнім чоловіком не стали сім’єю

Які деталі свого шлюбу ховала Аліна Гросу
Аліна Гросу зізналася, чому вони з колишнім чоловіком не стали сім’єю

В інтерв’ю журналістам Зіркового шляху Аліна розповіла, що насправді в них з обранцем не виходила влада залагодити навіть звичайні сімейні справи. Так, пара у подарунок на весілля отримала велику суму і планувала зробити ремонт у квартирі. Грошей вистачало на усі забаганки, втім Олександр взагалі не цікавився даною темою, чим Аліна була дуже не задоволена.

“Я про це мріяла, що ми доробимо ремонт разом. По-перше, нам подарували досить велику суму грошей, з якою можна було доробити багато чого в ремонті. Але ми просто не зробили цього. Ви знаєте, я можу взяти все в свої руки і доробити. Але мені хотілося, щоб була якась трошки ініціатива від чоловіка. Ну він не тим ще живе, йому необхідно трошки подорослішати”

Варто відмітити, що незабаром після розлучення з Гросу Олександр знову одружився, і навіть встиг стати батьком за такий короткий проміжок часу. Колишнє подружка між собою не спілкується, але не відписується одне від одного в Instagram.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.