Ксенія Мішина вперше розповіла про батька сина Платона і зізналася, що дозволила дитині з ним побачитися

Ксенія Мішина нарешті розкрила одну з головних таємниць та розповіла про свого першого чоловіка. Дізнайтеся у матеріала, як звати екс-обранця зірки та чому до недавніх пір йому було заборонено спілкуватися зі своїм рідним сином. 

Популярна акторка і холостячка у минулому, Ксенія Мішина, ніколи не приховувала того, що з колишнім обранцем у неї були складнощі у стосунках. Зірка прямо говорила про те, що є ряд причин, які не дозволяють пустити біологічного батька Платона у сімейне життя. Знаменитість натякала, що чоловік поводився з нею дуже негідно. Втім, подробиць не розповідала крім однієї: виявляється, він приходив до неї напідпитку, дуже грубо поводився та вимагав зустрічі з дитиною. Потім навіть застосував фізичну силу.

Ксенія Мішина демонструє поєднання чорного з білим
Ксенія Мішина вперше розповіла про батька сина Платона

Після цього акторка вирішила раз і назавжди обірвати зв’язки з ним. Та війна змінила все. Мішиній зателефонував одного разу номер і вона дізналася, що дзвонить саме тато її сина. Вона розуміє, що хлопець має спілкуватися з ним, але буде розповідали маленькому про все поступово.

Колишнього Ксенії звати Олександр. За словами акторки він нині живе в Україні, але у нього є інша родина та навіть діти. Зірка не проти, аби Платон спілкувався зі своїми родичами, адже на її думку, конфлікти дорослих не мають зачіпати життя хлопчика.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина вперше розповіла про батька сина Платона

А ось з іншим Сашею, на прізвище Еллерт, зв’язки знову обірвалися. Холостячка не вважає за потрібне поновлювати з ним стосунки, хоча й у лютому прийняла від нього допомогу у виїзді з Києва. Цікаво, що свою рідну дочку фіналіст проєкту СТБ вирішив не брати. Дівчинка лишилася з мамою, адже у них у родині з’явився ще один малюк.

Ксенія Мішина вперше розповіла про батька сина Платона

Та згодом, Мішина перестала говорити про те, чи спілкується з гумористом та з головою пішла у роботу. Крім цього зараз акторка активно розвиває свою сторінку в Інстаграмі та займається духовним ростом.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина окрім реаліті “Холостячка” засвітилася і на іншому проєкті, а саме “Україна має талант”, де посіла місце у кріслі судді.

Схожі статті