Донька за кордоном, а сини не пішли в оборону: як виглядають та чим займаються діти Ігоря Кондратюка

Ігор Кондратюк вперше розповів, де проживають та чим займаються його діти. Чому про спадкоємців знаменитого ведучого майже нічого не відомо та чи пішов по стопах батька хоч хтось?

Більшість знаменитостей звиклися з тим, що їх сім’я завжди перебуває у центрі уваги. Але дехто, з року в рік, приховує подробиці свого особистого життя від обговорення публіки. Продюсер, шоумен та телеведучий, Ігор Кондратюк, відноситься саме до другої категорії, тримаючи ледь не під сімома замками будь-яку інформацію про свою сім’ю. Довгий час навіть було невідомо, скільки насправді ведучий одружений зі своєю обраницею, Олександрою Городецькою.

Як виглядають та чим займаються діти Ігоря Кондратюка

Лише нещодавно в одному з інтерв’ю Кондратюк поділився, що з дружиною вони разом з 1996 року. У подружжя є троє дорослих дітей. Жоден з них не веде публічне життя, тому фанатам шоумена про них було майже нічого не відомо.

Але для каналу “Rostyslove Production” Ігор привідкрив завісу та поділився інформацією, де зараз знаходяться та чим займаються його діти. Сини телеведучого, Сергій та Данило, зараз мешкають у Києві. Хлопці не сидять на шиї у зіркового батька та самостійно працюють. Сергій займається монтуванням соціальних роликів, а Данило розвивається у сферу маркетингу.

Разом з однодумцями середній син Кондратюка заснував фонд, який займається волонтерством та збором коштів на потреби Збройних Сил України. Наймолодша дитина у родині продюсера — донька Поліна. 18-річна дівчина  проживає в Америці та навчається на другому курсі закордонної академії. Спеціальність, яку вивчає Поліна, незвична для дівчат, але зі слів Ігоря, дочка — золота медалістка. Вона навчається на факультеті, де готують інженерів космічних систем. Фанати були зацікавленні, чому дорослі сини Кондратюка не несуть службу у ЗСУ. Продюсер пояснив це тим, що вони мають проблеми зі здоров’ям, але можуть бути закликані до відання боргу Батьківщині під час четвертої хвилі мобілізації.

Свіжа фотографія Ігоря Кондратюка та його дітей, Данила, Сергія та Поліни

Цікаво, що жоден зі спадкоємців знаменитого шоумена не пішов по стопах зіркового батька та навіть не намагався пробитися у світ шоу-бізнесу. Але кожен знайшов своє місце під сонцем та займається діяльністю, яка дійсно приносить задоволення.

Нагадаємо, що Ігор Кондратюк був суддею таких проєктів, як “Україна має талант” та “Х-фактор”.

Схожі статті