Криза в стосунках довжиною в життя: що колишня дружина Пономарьова Мозгова ніяк не може пробачити співаку?

Знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов та продюсерка Олена Мозгова прийняли рішення розійтися багато років назад, але їхні взаємини все ще трансформуються.

Свого часу розставання Олександра Пономарьова та Олени Мозгової наробило багато шуму. Співак та продюсерка не були одружені офіційно, і тим не менш, цей процес у пресі нарекли справжнім розлученням, адже пара навіть ділила майно.

Що колишня дружина Пономарьова Мозгова ніяк не може пробачити співаку

Що колишня дружина Пономарьова Мозгова ніяк не може пробачити співаку

Офіційною причиною розриву стала закоханість Олена Мозгової до іншого чоловіка. Подейкували, що об’єктом зітхань продюсерки став Едуард Клім. Однак зустрічатися з ним зірка так і не почала. Стосунки між Олександром Пономарьовим та його колишньою дружиною постійно коливалися і були то хороші, то не дуже. Співак дивував глядачів, даруючи Олені букети, а потім шокував, коли у зірок розпочинався новий виток проблем.

Минулого року пара пережила новий скандал. На цей раз Олександр Пономарьов дав ексклюзивне інтерв’ю для Аліни Доротюк, в якому звинуватив Олену у фізичній зраді. Це сталося вперше після років у розлуці з продюсеркою.

Що колишня дружина Пономарьова Мозгова ніяк не може пробачити співаку

Олена не змогла змовчати і публічно попросила Олександра на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram забути її. Також продюсерка пригадала та перерахувала інших жінок Пономарьова, про яких він би зміг поговорити з журналістами. Втім, і глядачі, і преса прекрасно знають, що Олена Мозгова була найдивовижнішою та найцікавішою особистістю у житті з огляду на її популярність в Україні.

Нагадуємо, що після продюсерки Олександр Пономарьов офіційно одружився з жінкою на ім’я Вікторія Мартинюк. Натомість Олена знайшла своє щастя виконавцем Девідом Аксельродом.

Схожі статті