Як виглядає єдина дочка Володимира Кличка, яку полишила мама-американка: справжній янгол росте у боксера

Володимир Кличко прославився не лише, як професійний спортсмен, а і як справжній батько, який не побоявся відповідальності та став самотужки виховувати свою дочку від дружини-американки. Як виглядає дівчинка дізнайтеся у матеріалі.

Знаменитий боксер Володимир Кличко у 2013-му році став сім’янином, заручившись з американською акторкою Гейден Панеттьєр. Пара виглядала разом дуже колоритно: вона тендітна, деліткатна та маленька білявка, яка виглядала наче фея з казки поруч з кремезним козаком, який вдвічі більший від неї.

У 2014-му році Всевишній подарував цьому подружжю дитину. Дівчинка з’явилася на світ на 9-й день зими. За знаком зодіаку Кая Євдокія — стрілець, вогняний знак. І це дуже вплинуло на її характер. Вона росте справжньою відрадою для мами з татом: дуже любить пізнавати світ та вже у свої малі роки опановує їзду на конях.

Американська дружина Володимира Кличка
Як виглядає єдина дочка Володимира Кличка

Щасливий Володимир не приховує, що його принцеса верхової їзди навчилася набагато краще, ніж він. Дуже зблизив їх, як батька і дочку, період карантину, коли більшість часу вони присвячували один одному. Також популярний чоловік помічає у своїй дитині, що навіть попри малий вік, вона дуже любить долати виклики.

А ось виховання у боксера стримане. Він вважає, що надмірна турбота та опікування малечею дуже шкодить, а ще Кличко не фокусується на матеріальних цінностях у зростанні карапуза.

Як виглядає єдина дочка Володимира Кличка

Дружина ж не змогла витримати всіх випробувань батьківства. Є інформація про те, що жінка після пологів зіштовхнулася з депресією. Як діві кіно їй було важко прийняти той факт, що після вагітності у неї з’явилися зайві кіло. Крім цього у родині почали виникати суперечки і у 2018-му році вона взяла рішення полишити сім’ю. Зірку згодом будуть обговорювати американські таблоїди, намагаючись викрити її шкідливі звички та залежності, проте, це зовсім інша історія.

Нагадаємо, що у 2022-му, коли війна почалася в Україні, Володимир не став відсиджуватися у тилу попри свій вік та статус знаменитості. Він добровільно записався у територіальну оборону Києва. Брат Віталій, який досі головує столицею дуже ним пишається.

Схожі статті