Сергій Притула невдало висміяв сімейний стан Лесі Нікітюк та зачепив почуття екс-колеги: “А в тебе немає”

Тандем ведучих Леся Нікітюк та Сергій Притула став одним з найяскравіших за всю історію існування "Нового каналу". До того ж у них ще й у реальному житті склалися теплі стосунки, проте Притула встиг зачепити почуття екс-колеги.

Між Лесею та Притулою завжди бачили більше, ніж просто дружба та співпраця, всі шанувальники роками були впевнені у тому, що вони пара та бажали їм сімейного щастя, не дивлячись на те, що Сергій одружений та має дітей. Інколи публіка просто не хоче зважати уваги на реалії особистого життя зірок і впевнюються в іншій реальності.

Так сталося й зі співведучими шоу “Хто зверху?”, через їх неймовірне розуміння та доповнення один одного в кадрі. Досі ходять чутки, що між Притулою та Нікітюк існує таємний роман. Це могло б бути правдою, якби шоумен не був одружений. Це насправді дуже вагома причина, адже люди часто витрачають все життя, щоб тільки знайти ту саму людину, з якою б виникло бажання провести все своє життя. Сергію пощастило, а от його колега ніяк не може знайти того самого.

С
Сергій Притула невдало пожартував над Лесею Нікітюк

Тому, коло пари ведучих безліч різноманітних чуток, а ще олії до вогню піддає те, що вони сусіди й живуть в одному ЖК. Раніше поговорювали, що Леся спеціально придбала цю квартиру, аби тільки бути ближче до свого коханого чоловіка. Але все набагато простіше, ведуча обирала для себе гарний, зручний район поблизу до роботи та головне, з великою кількістю зелені. Тому і ця версія не виправдалася.

Проте, колись Нікітюк натякала на те, що дійсно була закохана у свого колегу і не наважувалась йому зізнатися у своїх почуттях, адже дотримується тієї позиції, що перший крок повинен робити саме чоловік, а потім вже й дівчина має себе проявити.

Та не дивлячись на це, в одному з відео Притула одного разу на сильно зачепив почуття закоханої Лесі невдалим жартом про каблучку на пальці, ніби-то він одружений, а дівчина ні. Це все відбувалося на одній з фотосесій і Нікітюк навіть змінила вираз обличчя та було видно, що це було їй неприємно, але потім колеги посміялися над цим удвох.

Схожі статті