Відчуття, яких раніше не було: Олег Винник розповів про важкі наслідки COVID-19

Наприкінці вересня, під час участі в шоу "Танці з зірками" співак Олег Винник заявив, що захворів на коронавірусну хворобу.

Популярний український співак і учасник шоу «Танці з зірками» Олег Винник наприкінці вересня отримав позитивний тест на коронавірус. Через COVID-19 він не міг танцювати на шоу, і врешті володарю жіночих сердець довелося покинути паркет проєкту.

В середині жовтня співак повністю вилікувався від COVID-19, однак відчуває наслідки хвороби досі. Артист розповів, як він себе почуває зараз, через місяць після коронавірусу, пише Viva.

Винник запевнив, що повністю вилікувався і має добре самопочуття, однак наслідки коронавірусу все ж таки залишилися. Так, в артиста не відновився повністю нюх і смак. Олег Винник під час хвороби дуже погано себе почував, навіть не міг стояти більше 15 хвилин через біль у суглобах. Однак негативний тест отримав вже за тиждень і стверджує, що у нього була легка форма хвороби.

Улюбленця вовчиць стало на 10 кілограм менше – за час участі в шоу «Танці з зірками» і в період хвороби він сильно схуд. Олег розказує, що тепер його відчуття змінилися. Він по-іншому почав відчувати власне тіло, навіть здається, що м’язи стали значно легшими.

На жаль, через коронавірус Виннику і його партнерці Олені Шоптенко довелося піти з «Танців з зірками». Спочатку пару дискваліфікували за порушення правил, бо вони не виступали кілька ефірів. Потім на прохання фанатів та інших учасників проєкту організатори запропонували після одужання Виннику повернутися на проєкт. Однак артист не прийняв цю пропозицію, тому що вважає, що це було б несправедливо щодо інших учасників шоу, які своє право залишатися на проєкті виборювали працею на репетиціях і повною віддачею на сцені.

Винник зізнається: сумував за проєктом.

“Чесно кажучи, коли я захворів, то сумував за паркетом. Зрозумів, як круто, що зі мною трапилася така історія», – розповів він.

Олег Винник і Олена Шоптенко
Олег Винник і Олена Шоптенко

Під час перших тренувань, за словами Винника, він нервувався, тому що не все відразу виходило. Але пізніше настав момент, коли на репетиціях артист почав кайфувати від процесу і навіть час від часу дивитися на своє відображення в дзеркалі – дуже довго він цього робити не міг.

Винник заінтригував новиною про те, що наразі працює над новою композицією, в якій він співає в дуеті. Однак, з ким саме вирішив записати спільну пісню, артист вирішив поки що залишити в таємниці.

Схожі статті