З якими зірковими колегами крім Каті Осадчої Юрій Горбунов крутив службові романи: список безкінечний

Юрій Горбунов вважається одним з найпопулярніших чоловіків українського телебачення і не тільки серед глядачів, а ще й серед своїх колег. Тому багатьох цікавить питання, чи були у Юри ще службові романи, крім роману з Осадчою.

Відомо, що шлюб з Катериною, це другий шлюб як у Юрія, так і Каті, адже колеги зустрілися вже у досить свідомому віці, коли за плечима було минуле і звісно, шлюби й діти. Отже, Юрій Горбунов у 25 років одружився з жінкою, на ім’я Людмила, яка була старша від нього на 12 років та більш того, вже мала доньку. Але не перша, ні друга причина, не стала завадою для Юри запропонувати жінці стати його дружиною.

Юрія Горбунов та його службові романи
Юрія Горбунов та його службові романи

Люда буда вже доволі успішною танцівницею балету і театру, а Юрій тільки прийшов працювати актором. Там все й закрутилося на цілих 20 років. У шлюбі Горбунов був досить щасливий та дійсно кохав свою обраницю, але крізь багато років пара не народила спільних дітей. Насправді немає відповіді чому так сталося, але це факт.

Юра з кожним роком набирав обертів у кар’єрі та ставав більш популярним та більш успішним, а Людмила у свою чергу стала домогосподарко. Можливо різні ритми життя та досягнення й стали причиною розлучення пари. Проте, подейкують, що саме нинішня дружина Горбунова Катя Осадча стала причиною, але саме подружжя цю версію спростовує.

Зараз Юрій та Катерина щасливе подружжя, яке має двох синів. Вони проініціюють у світ справжнє кохання та взаємоповагу, без якої, побудувати родину неможливо. Горбунов дуже пишається своєю дружиною і завжди намагається її підтримати.

Юрій Горбунов та його службові романи
Юрій Горбунов та його службові романи

Оскільки роман Юри та Каті зав’язався на роботі, під час зйомок шоу “Голос.Діти”, то саме по собі випливає питання, а з ким ще Горбунов крутив романи на робочому місці. І відповідь вас здивує – ні з ким. Адже попри чутки про те, що Осадча увела Юрія з родини, він дійсно був вірним своїй першій дружині Людмилі та зради у його картині світу не є нормальним явищем. Тому, так, Катя Осадча стала першим і останнім службовим романом Горбунова.

Схожі статті