Стало відомо, як виглядає розкішний маєток Лілії Ребрик: вишуканий інтер’єр та дерев’яна тераса надворі

Стало відомо, як виглядає розкішний, заміський маєток української ведучої, Лілії Ребрик — надворі дерев'яна тераса та басейн просто неба. Як живе і відпочиває сім'я знаменитості вдома?

З давніх-давен жінки створюють затишок у будинку та навколо нього. Оглянувши те чи інше приміщення можна одразу зрозуміти, чи була присутня тут жіноча рука. Представницям прекрасної статі завжди хочеться оточувати себе красою та комфортом. Знаменитості не є виключенням. Для кожного артиста його дім, це єдине місце, де по справжньому можна відпочити після важких робочих буднів. Українська акторка та телеведуча, Лілія Ребрик, частіше за все знімає розмовний контент в інстаграм саме у себе вдома. Якщо уважно роздивитися усі публікації, можна зібрати картину воєдино та уявити, як виглядає розкішний маєток зірки.

Приватний будинок знаходиться поза межею міста та має доволі велику площу. Влітку територія устелена густим та ідеально підстриженим газоном, щоб доньки зірки могли частіше бавитися на свіжому повітрі. Лілія з чоловіком також полюбляють активний відпочинок — грають у волейбол та бадмінтон у дворі, займаються спортом та плавають у басейні просто неба. Поряд з будинком розташована дерев’яна тераса, на якій сім’я відпочиває після важкого робочого дня, а також влаштовують свята та вечірки.

Стало відомо, як виглядає розкішний маєток Лілії Ребрик

Інтер’єр всередині складається, переважно, зі світлої та теплої кольорової гами, завдяки чому простір візуально здається більшим та наповненим свіжим повітрям. Лілія вирішила не захаращувати будинок зайвими речами та безкорисними елементами декору, але деякі деталі, як, наприклад, настінні картини або підвісні світильники, доповнили загальний інтер’єр.

Стало відомо, як виглядає розкішний маєток Лілії Ребрик

А от кімната для доньок виконана в рожевому відтінку та має яскраву стіну, з намальованими квітами та пташками. На стінах красуються малюнки дівчат, а на столі можна помітити сучасні гаджети, через які зараз навчаються діти.

Стало відомо, як виглядає розкішний маєток Лілії Ребрик

Ремонт на кухні зірки також виконано у світлих кольорах. Через панорамні вікна відкривається дивовижний вид на природу надворі, а сама кімната наповнюється сонячним світлом.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик з 2008 по 2016 рік була ведучою проєкту “Танцюють всі”.

Схожі статті