Надя Дорофеєва потрапила в ДТП: що відомо про стан співачки

З ексучасницею гурту "Время и Стекло" Надею Дорофеєвою трапився неприємний інцидент.

Екссолістка гурту «Время и стекло», одна з найсексуальніших жінок України Надя Дорофеєва шокувала фанатів своєю новиною.

На своїй сторінці в Instagram співачка написала, що потрапила в ДТП.

Артистка зазначила, що думала, що вона хороший водій, але за 2 кілометри від дому врізалася в чужий автомобіль.

Свій пост співачка проілюструвала світлиною. На ній Дорофеєва позує в білому брючному костюмі і з ображеним виразом личка.

Фоловери знаменитості відрегували на пост співачки запитаннями, чи в неї все нормально. Артистка відповіла, що вона в порядку, а це послужить для неї хорошим уроком бути уважнішою.

Деякі фанати почали жартувати, що людина, яка постраждала внаслідок ДТП з Дорофеєвою, мабуть, щаслива через це. Інші почали бажати Наді здоров’я і бути обережною.

  • Нічого Ти тооочно 100% ощасливила водія тієї машини. І взагалі, головне, що ти жива, здорова і красива інше не важливо.
  • Мені здаєтьс, людина, в якого ти врізалася була щаслива, що врізалася ти.
  • Це все 2020!!!!! Ти хороший водій
  • Надь, ти жива? Все добре не поранилась?
  • Контракти на той світ не пускають)

Нагадаємо, нещодавно гурт «Время и стекло» дав свій прощальний концерт в Києві. Продюсери колективу – Потап та Ірина Горова – заявили, що Надя Дорофеєва вже доросла до сольного проєкту, і власне цим вона і буде займатися.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.