Ніна Матвієнко розкрила секрет краси, який у 75 дозволяє обходитися без косметологів: викатується яйцем

Ніна Матвієнко — душа українського фольклорного вокалу, відома далеко за межами Батьківщини. У 75 років співачку важко назвати бабусею через підтягнутий вигляд. Ніна поділилися секретом, яким омолоджуючим засобом користується.

Життя Ніни Матвієнко ніколи не можна було назвати легким. Шоста дитина із одинадцяти у сільській родині, нянька для молодших братів та сестер, яка з 4 років доглядала за худобою, а влітку була наймичкою на сусідньому хуторі. Родина Матвієнків ледь зводила кінці з кінцями. В 11 років мати відправила доньку в інтернат, де вона пізнала всі методи тодішнього жорсткого виховання. Рятівником серед усіх незгод для дівчинки став спів, саме він супроводжував її протягом усього важкого шляху. Завдяки своєму автентичному українському вокалу Ніну Матвієнко впізнають на інших континентах. Але видатною вона стала не голосом єдиним виконавиця “Чарівної скрипки”— надзвичайної вроди жінка.

Ніна Матвієнко відверто про сина - монаха
Ніна Матвієнко розкрила секрет краси, який у 75 дозволяє обходитися без косметологів

Нещодавно Матвієнко розказала, що допомагає зберегти молодість. Виявилось, що ніяких пластичних операцій та косметологічних втручань Ніна ніколи не робила, такі маніпуляції із зовнішністю не для неї. Замість того вона кожного дня випиває воду із часником.

Не нехтує зірка і медитативними практиками, за її словами потрібно частіше пити гаряче, насолоджуватися квітучими садами та побільше гуляти на вулиці. Також цілющий та омолоджуючий ефект мають симфонічні концерти.

Від зморщок же, за словами співачки, немає нічого кращого, аніж звичайна свячена крашанка. Таку процедуру важливо проводити кожен рік на Великдень, щоб не втратити свою природну вроду та свіжість. Спершу для цього потрібно перехрестися, взявши пофарбоване у червоний колір яйце.

Ніна Матвієнко розкрила секрет краси, який у 75 дозволяє обходитися без косметологів

Нагадаємо, що старший син Матвієнко, Ігор, ретельно підготував до свого рішення батьків та подався у монастир. Середній син успадкував професію батька та подався у художники, ну, а дочка Антоніна стала популярною співачкою, яка радо продовжує справу неньки.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.