Учасниця “МастерШеф. Битва сезонів” Іра Раковчен переїхала в Дубай і залишила кулінарію: чим тепер займається

Далеко не всі учасники кулінарного шоу "МастерШеф" в кінці кінців обирають шлях кулінарії і раптово можуть кардинально змінити маршрут. Такою стала Іра Раковчен.

Учасниця “МастерШеф. Битва сезонів” Іра Раковчен мала успішний бізнес в Києві та люблячу сім’ю. Здавалося б, що може ще не вистачати людині, аби бути щасливою.

МастерШеф. Битва сезонів учасники: Іра Раковчен
Іра Раковчен переїхала в Дубай і залишила кулінарію

Іра Раковчен переїхала в Дубай і залишила кулінарію

Іра Раковчен переїхала в Дубай і залишила кулінарію

Втім, взимку зірка кулінарії повідомила своїм підписникам на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про те, що переїжджає до Арабських Еміратів. І варто відзначити, що рішення це було прийняте дуже непросто.

Так, дівчина зізналася, що спочатку її чоловік рушив за кордон, а вона навіть і не думала переїжджати, боючись залишити свій бізнес в столиці. Потім, коли почалися негаразди з електромережею і дівчина помітила, що щось йде зовсім не за планом вона наважилася на неймовірне: Іра поставила на паузу свою підприємницьку діяльність в Україні, покинула все і рушила вслід за коханим.

Іра зізнається, що усе життя мріяла пожити в іншій країні, і раптом усвідомила, що вона готова пожертвувати цією мрією через обов’язки, які насправді можна на деякий час відкласти.

Варто відмітити, що зараз фанати не мають жодного доступу та зв’язку з Іриною, так як її сторінка в соціальній мережі Instagram чи то видалена, чи то заблокована. Однак немає жодних сумнівів, що кулінар ще покаже себе та з’явиться на батьківщині.

На даний момент тимчасове проживання за кордоном серед блогерів та зірок вельми популярна річ. Замість того, аби витрачати шалені гроші на подорожі зіркові сім’ї осідають на декілька місяців або ж рік у незнайомій країні та обживаються там, а потім повертаються додому.

Схожі статті