Як склалась доля учасниць гурту “Real.O”: Тарабарова вагітна мама двох дітей, Тодоренко у росії, а де інші?

Гурт "Real.O" розпався рівно 10 років тому, отже в житті дівчат та екс-продюсерки Наталі Могилевської за цей час дуже змінилося життя, бо кожна з них пішла своїм шляхом. Цікаво, хто з дівчат продовжив співати, а хто пішов в іншу сферу?

Після другого сезону “Фабрики зірок” Наталя Могилевська вирішила зібрати найяскравіших дівчат сезону і створити квартет під назвою “Real.O”. Це було у далекому 2008 році й у перший склад гурту ввійшли: Регіна Тодоренко, Світлана Тарабарова, Ліна Міцукі та Олена Віноградова. Потім склад змінився і на заміну прийшли Аліна Островська та Яна Соломко. Проіснував квартет недовго, лише 4 роки, але дівчата залишили яскравий слід після себе, а як тепер живуть колишні співачки гурту?

Як склалась доля учасниць “Real.O”

Регіна Тодоренко

Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко

Тодоренко через її яскравість та почуття гумору запросили стати ведучою тревел-шоу “Орел і Решка” і вона стала однією з найулюбленіших ведучих разом з Колею Сергою у них вийшов цікавий тандем. А потім Тодоренко переїхала жити у москву та продовжила там шлях телеведучої і створила власне шоу на каналі п’ятниця. Вона запрошувала до себе зірок шоу-бізнесу та брала в них інтерв’ю. Особисте життя Регіни також склалося чудово, вона вийшла заміж за співака Влада Топалова та народила йому двох синів. Але про батьківщину співачка забула зовсім.

Ліна Міцукі

Ліга Міцукі
Ліга Міцукі

Дівчина нині продовжує співати, але судячи з її сторінки в instagram не в Україні. Але до війни вона жила у Харкові та виступала у місцевих клубах та ресторанах. Взагалі про Ліну мало чого відомо, проте дівчина не пішла з професії та намагається будувати кар’єру самостійно.

Світлана Тарабарова

Світлана Тарабарова
Світлана Тарабарова

Тарабарова успішна українська співачка, вона випускає зворушливі пісні та будує своє життя у Києві. Нині Світлана заміжня за продюсером та виховує двох дітей. А вчора жінка повідомила, що вагітна втретє, але поки що в декрет не збирається.

Аліна Астровська

Аліна Астровська
Аліна Астровськ

Аліна також була ведучою тревел-шоу “Орел і Решка” та майже в точності повторила долю Тодоренко. Вона перебралась до росії та вийшла там заміж за ведучого та шоумена Антона Лаврентьєва та у березні цього року народила йому сина. Щодо співочої кар’єри, то Астровська пасивно займається творчістю.

Яна Соломко

Яна Соломко
Яна Соломк

Ще одна матуся, яка обрала росію і там співає свої треки та виховує доньку. Щодо чоловіка Яни невідомо нічого. І зовсім нещодавно артистка презентувала новий трек.

Олена Віноградова (Чірва)

Олена Віноградова
Олена Віноградова

Мало що відомо про долю Олени, але судячи з її профілю в instagram, вона зовсім забула про творчість та створила авторський курс із самопізнання “Експеримент23”. Також дівчина заміжня.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.