Притула кусає лікті: Леся Нікітюк у стильній білизні показала результат тренувань з Мариною Боржемською

Леся Нікітюк похизувалась відмінним результатом тренувань з відомою тренеркою Мариною Боржемською та змусила Сергія Притулу жалкувати, що не втримав таку красуню.

Леся завжди слідкувала за собою, тому має чудову фігуру та зовнішні дані. Звісно, що на це впливає не тільки генетика, а ще і якісний догляд за собою та поважне, відповідальне ставлення до свого здоров’я. Тому попри спадкові дані, ведуча займається спортом і до того ж активно. Не так давно Леся почала задуматися у залі з зірковим тренером Боржемською, але вже неодноразово хизувалася результатом.

Леся Нікітюк похизувалась гарною фігурою
Леся Нікітюк похизувалась гарною фігурою

Варто зауважити, що Нікітюк має красиву фігуру і це вона зовсім не приховує, адже нічого соромитися, скоріше навпаки. Тому дівчина вирішила сфотографуватися перед дзеркалом у леопардовому комплекті спідньої білизни та продемонструвати результат своєї праці. По-перше, сама Леся неперевершена, а, по-друге, цей сміливий комплект робить образ просто космічним. Тому багато компліментів отримала ведуча від своїх шанувальників.

Певно, якби Леся з’явилась у такому вбранні перед колегою Притулою, то він би точно сто разів пожалкував, що не втримав Лесю біля себе. Тим більше після всіх чуток про їх бурхливий роман, публіка точно цього чекає. Але ж Сергій одружений чоловік та ніколи не збирався покинути свою дружину. І це варто відзначити, адже у нашому світі можливо все і зради вже давно вважаються частиною подружнього життя. Та на щастя, далеко не всі дотримуються такої думки. Тому стосунки між ведучими залишилися лиш у просторі.

Та якщо повернутися до Лесі, то звісно, вона переймається тим, що досі не має коханого чоловіка та дітей, але, певно поки що у неї інші завдання від долі, тому Нікітюк ще не зустріла того єдиного чоловіка, з яким хотіла б провести своє життя і накопичувати щасливі, родинні моменти.

Леся Нікітюк показала фігуру у красивому комплекті
Леся Нікітюк показала фігуру у красивому комплекті

Тож, поки що ведуча займається собою та волонтерською діяльністю, що також дуже важливо, особливо зараз, коли багато людей потребують допомоги. А щастя знайдеться само собою, потрібно лише вірити і бути готовими до нього.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.