Слідом за Даном Баланом втік і Коломойський: що відомо про стосунки Тіни Кароль з одруженим олігархом?

Стало відомо, що насправді пов'язує українську співачку Тіну Кароль та відомого олігарха, Ігоря Коломойського. Невже чутки про роман між цими двома виявився не просто галасом у мережі?

Після трагічної смерті Євгена Огіра, особисте життя Тіни Кароль тривалий час було таємницею під сімома замками. Співачка не тільки не ходила на побачення, а й взагалі намагалася уникати зайвих контактів з чоловіками. Але, як то кажуть, час лікує та навіть найглибші рани, коли-небудь, та й починають загоюватися.

Співачка перестала цуратися представників чоловічої статі та почала жити повноцінним життям. На зніманнях проєкту “Голос”,  де Кароль була одною з членів журі, відбувалася деяка любовна інтрига. Одним з суддів був молдавський красень, Дан Балан. Тіна та Дан тісно здружилися та вже не соромилися фліртувати один з одним перед колегами та об’єктивами камер. Звісно, шанувальники миттєво приписали колегам роман, чутки про який сама Кароль й підігрівала.

Що відомо про стосунки Тіни Кароль з одруженим олігархом

Але не Баланом єдиним було насичене особисте життя білявки. Виконавицю підозрювали у романтичних стосунках з олігархом та екс-депутатом, Ігорем Коломойським. Невідомо, хто як і коли бачив цих двох разом, але чутки почали розповсюджуватися мережею з шаленою швидкістю. Більшість фанатів впевнені, що це просто неможливо, оскільки Тіна ще жодного разу не заплямила свою репутацію сумнівними зв’язками, тим паче з одруженими чоловіками. Співачка вірна та порядна жінка, а Ігор Коломойський — сім’янин з двома дітьми. Можливість того, що вони могли мати романтичні стосунки майже нульова, але попри балачки у мережі, цю історію ні знаменитість, ні олігарх, жодним чином не прокоментували.

Що відомо про стосунки Тіни Кароль з одруженим олігархом

Можливо, що прихильники вже не можуть дочекатися, коли їх улюблениця представить свого нового обранця і тому бачать роман з кожним чоловіком, біля якого Кароль могла просто постояти. У одному інтерв’ю з Катею Осадчою зірка зізналася, що у її житті вже є місце чоловікам, вона молода і хоче бути щасливою, як будь-яка жінка.

Нагадаємо, що Тіна Кароль виховує 13-річного сина Веніаміна. Зараз підліток навчається у Британії.

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.