Дружина Віктора Павліка зізналася, що син відсторонився від батька через розлуку: “Міша не пішов до тата”

Останні декілька місяців родина Катерини Репяхової та Віктора Павліка все рідше з'являється у повному складі: ані на публічних заходах, ані на прогулянках, навіть у сторіз на сторінці Каті Павлік став нечастими гостем. А маленький Мишко під час візиту батька не захотів його зустрічати після тривалої розлуки. Можливо, просто не впізнав?

Віктор Павлік та Катерина Репяхова одружились у 2020 році. Їхні стосунки того року пройшли через численні перепони – важка хвороба старшого сина Павліка, карантин, пов’язаний з пандемією. Також все ускладнювала відмова попередньої дружини співака мирно врегулювати розлучення. Третя обраниця Віктора виставляла палиці у колеса, роздмухуючи скандали в нічого. Не можна виключили, що своєю поведінкою вона намагалась повернути чоловіка у сім’ю.

Попри всі негаразди кохання Віктора та Каті було міцнішим, та навесні 2020 пара нарешті зіграла весілля. А вже у 2021 року родина повідомила загалу радісну звістку: вони стали батьками чудового хлопчика, якого назвали Михайлом. Зараз же синочок Віктора більшу частину часу проводить із мамою, адже музикант зайнятий власними кар’єрою та творчістю, благодійними виступами. Підписники популярної блогерки Репяхової майже не бачать зіркового чоловіка у її Інстаґрам-акаунті, виражаючи занепокоєння, що подружжя на порозі розлучення. Та шанувальникам не варто так перейматися – як тільки Павлік дізнався про хворобу сина, одразу ж примчав до Одеси, відклавши всі свої справи. Але є одна деталь, про яку Катя Репяхова розповіла у своєму профілі.

Дружина Віктора Павліка зізналася, що син відсторонився від батька

Блогерка запостила сторіз, де можна побачити, як Віктор Павлік із букетом квітів для коханої та подарунками для Мишка спішить порадувати родину. Та маленький син співака, якому немає і двох рочків, вирішив показати характер та не забажав зустрітися із батьком.

“Міша не пішов до тата. Дивився такими очима… З такою образою”, – підписала світлину Катерина, яка здивувалася такому вчинку не менше за чоловіка.

Дружина Віктора Павліка зізналася, що син відсторонився від батька

Але у наступних сторіз Репяхова пояснила, чим обумовлена така поведінка малечі. Хлопчик все ще нездужає, не хоче спілкуватися навіть зі своєю бабусею, яка покинула заради онука рідне Дніпро, та навіть після початку війни поїхала до Ізраїлю, щоб допомагати доньці із Михайлом.

Пізніше, коли родина провела деяких час разом, Катерина змогла спіймати вдалий кадр, де задоволений Михайло на руках у батька без натяку на минулі образи.

Нагадаємо, що про кохання, історії сімейного життя та вирішення перипетій із колишньою дружиною Віктора Павліка ви можете дізнатися у наших партнерів Одна Минута. Не забудьте поставити лайк, підписатися на канал та натиснути на дзвіночок, щоб не пропустити новинки.

Схожі статті