Чия дружина Камалія: хто зробив її найбагатшою співачкою України та переписав на неї мільйонні статки

Знаменита українська співачка Камалія близько 20 років тому стала дружиною багатія та підприємця пакистанського походження. Як він виглядає, дізнайтеся в нашій статті.

Свого часу весілля Камалії та Мохаммада Захура наробило багато шуму, адже було проведено таємно. Підприємець був настільки захоплений артисткою і бажав її зробити своєю дружиною, що пішов на хитрощі та заманив її до Пакистану запрошенням на весілля друзів. Співачка і гадки не мала, що насправді їде на власне одруження.

Стало відомо, як виглядає чоловік Камалії

Камалія вразила всіх осиною талією на пляжі
Стало відомо, як виглядає чоловік Камалії: іноземець-багатій

Фотографій з даного торжества артистка так і не показала. Втім, щодо інших питань з пресою спілкується часто і намагається нічого не приховувати.

Єдина проблема, з якою довелося зіштовхнутися Камалії через її статус дружини мільярдера — це сумніви аудиторії у її власних успіхах, адже чоловік дійсно може їй піднести усе, чого вона б не захотіла: і кар’єру, і корону Місіс світу, і найкращі умови для життя.

Варто відмітити, що Мохаммад набагато старший за свою обраницю. На момент його зустрічі з виконавицею, у нього вже був за плечима шлюб з росіянкою, в якому народилося двоє дітей — Таня та Арман. Старша дочка бізнесмена оселилася у Великобританії і розвиває там свій бізнес. Натомість Арман увесь цей час проживає в Києві та захоплюється музикою.

Камалія показала сімейні фото та засвітила зятя-мусульманина
Стало відомо, як виглядає чоловік Камалії: іноземець-багатій

З колишньою дружиною чоловіка у артистки налагодити стосунки не вийшло. За словами Камалії, жінка поквапилася та розкритикувала співачку, не познайомившись з нею. Тож зірка прийняла рішення не спілкуватися з нею і надалі.

Зараз мільярдер не тільки є щасливим батьком, адже окрім старших дітей у пари ростуть двійнята Арабелла та Мірабелла. Але бізнесмен став і дідусем: Таня виховує у шлюбі з Харуном Рашидом власних спадкоємців.

Схожі статті