Чия коханка співачка Тоня Матвієнко? Відбила чоловіка в іншої жінки та стрімголов вискочила заміж за красеня

Стало відомо ім'я чоловіка, якого співачка Тоня Матвієнко відбила в іншої жінки. Чому чоловік залишив родину та дітей заради популярної білявки, та як відреагували шанувальники на вчинок своєї улюблениці?

Тоня Матвієнко відома не тільки як співачка та акторка, а ще як донька народної артистки України — Ніни Митрофанівни Матвієнко. Великий стрибок у кар’єрі Антоніни стався завдяки участі у відомому вокальному проєкті “Голос Країни”, після якого зірку почали впізнавати тисячі шанувальників телепередачі та популярність співачки зростала з кожним днем. Саме там артистка й познайомилась з майбутнім чоловіком, Арсеном Мірзояном.

Як виглядає чоловік, якого Тоня Матвієнко відвела з родини та окільцювала
Як виглядає чоловік, якого Тоня Матвієнко відвела з родини та окільцювала

До цього Матвієнко вже була одружена, але про екс-коханого майже ніколи нічого не розповідає. Виконавиця стверджує, що стосунки з чоловіком у неї були важкі, пара жила у постійних сварках та скандалах, через що не бачили іншого виходу, як розлучитися і більше не спілкуватися. Тоня настільки не хоче пригадувати свій нещасливий шлюб, що і досі ретельно приховує ім’я першого обранця. У колишнього подружжя є спільна донька, Ульяна, яку виконавиця народила у 17 років. Невідомо, чи брав рідний батько учать у вихованні доньки, але сама співачка згадувала, що дівчинка схожа на свого тата.

Тоня Матвієнко та донька Ульяна, яку співачка народила у 17 років
Тоня Матвієнко та донька Ульяна, яку співачка народила у 17 років

Чия коханка Тоня Матвієнко?

На проєкті “Голос” Тоня познайомилася з Арсеном Мірзояном, який також був одним з учасників шоу. Співак на той момент був одружений та мав двох дітей. Проте іскри кохання, які спалахнули між цими двома загасити вже не вдалося. Деякий час колеги-коханці приховували свої стосунки, але роками жити у брехні — це був не вихід.

Арсен прийняв рішення зізнатися дружині, що покохав іншу та розлучитися. Доволі скоро Матвієнко завагітніла та у пари народилась донечка, Ніна, яку назвали на честь бабусі, тобто Тоніної мами. Весілля партнери зіграли лише через рік після народження дитини.

Арсен та Тоня щасливі у шлюбі вже п'ять років та виховують доньку
Арсен та Тоня щасливі у шлюбі вже п’ять років та виховують доньку

Тоні із завидною регулярністю й досі прилітає від фанатів хвиля хейту. Публіка засуджує співачку за те, що вона зруйнувала чужу родину, мовляв, на чужому нещасті щастя не побудуєш. Але Арсен та Тоня щасливі у шлюбі вже п’ять років та постійно спростовують чутки про своє розлучення, які часто можна побачити на просторах інтернету.

Нагадаємо, що Тоні Матвієнко навесні виповнився 41 рік.

Схожі статті