Хто з українських зірок крім Мірзояна, Горбунова та Федінчика покинув свою родину заради нового кохання?

Кохання – це дар, який мало хто вміє використовувати правильно та дуже часто люди його плутають з прив'язаністю та звичкою, або острахом самотності. Тому в житті трапляються такі ситуації, коли люди перебуваючи у шлюбі,закохуються по-справжньому, про такі ситуації зірок ми сьогодні й поговоримо.

Арсен Мірзоян

Арсен Мірзоян

Арсен один з тих, хто зустрівши своє справжнє кохання всього життя в обличчі Тоні Матвієнко, був одружений та мав дитину. Але, знаєте, кохання – це така непередбачувана річ, що її насправді можна пізнати в іншій людині, перебуваючи у шлюбі, це щось таке, що нам складно контролювати або приборкати. Так сталося й з Арсеном, коли він був на шоу “Голос країни” майже з першого погляду закохався у Тоню та заради неї розвівся з дружиною й почав будувати родину з Матвієнко.

Андрій Федінчик

Андрій Федінчик

Відомий український актор Андрій Федінчик також піддався чарам кохання та, як виявилось, зовсім не дарма. На зйомках серіалу, Андрій грав кохання з акторкою Наталкою Денисенко, яка нині вже його дружина та мати його сина. Кохання спалахнуло несподівано й перший час Федінчик намагався оговтатись та жити як жив, але почуття полонили його серце і він пішов від тодішньої дружини заради нового кохання.

Юрій Горбунов

Юрій Горбунов

Юра бу в у шлюбі 20 років і його перша дружина була також творчою людиною, а згодом стала домогосподаркою. Людмила всі роки у шлюбі підтримувала Горбунова у всіх його справах та намагалася робити подружнє життя ідеальним та легким, але це не врятувало пару від розлучення. Та невдовзі Юра одружився з колегою Катею Осадчою й тепер ми спостерігаємо щасливе подружжя зірок.

Володимир Остапчук

Володимир Остапчук

Відомий шоумен і телеведучий Володимир Остапчук також потрапив під магічну дію кохання. Перебуваючи у шлюбі з Оленою Войченко, на його шляху зустрілася нотаріус Христина Горняк, заради якої чоловік залишив дружину та дітей, чим дуже розлютив Олену. Проте й другий шлюб Остапчука дав тріщину й захопливого кохання вистачило лише на 2 роки.

Віктор Павлік

Віктор Павлік

Український співак Віктор Павлік довгі роки був одружений на жінці, на ім’я Лариса Созаєва та будував з нею щасливе майбутнє, але в один момент зустрів Катерину Репяхову та закохався до без пам’яті. Та почуття виявились настільки сильними і взаємними, що Павлік розлучився з дружиною і тепер будує нове родинне щастя з молодою обраницею.

Схожі статті