Чому Оля Полякова не носить прізвище свого багатого чоловіка Вадима: їхні діти – теж не Буряковські

Знаменита українська співачка Оля Полякова не стала брати прізвище свого чоловіка Вадима, завдяки якому, зокрема, змогла добитися успіхів на сцені.

Знаменита українська співачка Оля Полякова виросла не в бідній сім’ї, отримала блискучу освіту та змогла себе реалізувати на сцені. Останнє далося їй не так просто. Співачка змогла добитися успіху лише в зрілому віці, після заміжжя та народження двох дочок, і на приховує, що не останню роль зіграли гроші її чоловіка, які були інвестовані у розвиток її кар’єри.

Чому Оля Полякова не носить прізвище свого чоловіка Вадима

Донька Полякової скаржиться на самостійне життя у Лондоні
Чому Оля Полякова не носить прізвище свого чоловіка Вадима

Хоча прізвище чоловіка Ольги — Буряковський, вона носить своє дівоче. Пояснення цьому досить просте, адже Полякова легко запам’ятовується, а натомість Буряковська — довге, складне та не підходить для сцени. Цікаво, що старша дочка Суперблондинки Маша також виступає та відома у соціальних мережах, саме як Полякова.

Невідомо, як саме записана дівчинка у свідоцтві про народження та паспорті. Адже цілком імовірно, що Марія використовує мамине прізвище, щоб бути взнаваною і швидше зайняти нішу в шоу-бізнесі.

Нагадуємо, що минулого року Марія почала виступати зі своїм рок-гуртом, а на даний момент отримує музичну освіту у Великобританії.

Молодша дочка Олі Полякової Аліса поки що не користується соціальними мережами активно, тому аудиторія не має жодної гадки, як вона себе подаватиме на публіці, і чи піде взагалі по стопах своєї матері та старшої сестри.

Варто відмітити, що Вадим абсолютно не проти такого стану справ і в усьому підтримує своїх дівчат. Не так давно йому виповнилося 60 років. На даний момент він перебуває в територіальній обороні і робить усе можливе, аби захистити свою сім’ю від російської агресії.

spot_img

Схожі статті