Маша Єфросініна у стильних образах показала трендові речі зимового сезону 2022-2023 (ФОТО)

Марія завжди виділяється своїм гарним смаком, її образи викликають захват та постійно хочеться запитати, де вона знаходить такий гарний та стильний одяг. А цього разу, ведуча на собі показала останні тренди.

Оскільки попереду нас всіх чекає нелегка зима, то варто заздалегідь подумати, яке вбрання буде доречним, модним та зручним, а головне теплим у цей період. Синоптики прогнозують дуже холодну температуру, але всі жінки знають, що ніякі морози та відключення електропостачання не завадить нам бути красивими. Як би зараз це не звучало, але в цьому наша сила.

Тож Єфросініна разом з модним брендом одягу “TheLime”, вирішила продемонструвати, які речі будуть варті уваги. Одяг максимально простий та більш класичний, заради комфорту. Також цей бренд вирішив обрати Машу в якості моделі через те, що її луками завжди цікавляться та смаку ведучої довіряють.

Маша Єфросініна показала тренди цієї зими
Маша Єфросініна показала тренди цієї зими

Отже, пірнаємо у “Модний вирок” від Маші та “TheLime”. Перший образ, молочний светрик та класичні й нині модні чорні брюки зі стрілками. Такий образ Маша рекомендує обрати для роботи, зустрічі з подругами, побачення, ділових зустрічей, тобто цей образ настільки універсальний та гарний, що підійде під будь-яку подію та на щоденні виходи.

Мага Єфросініна показала тренди цієї зими
Мага Єфросініна показала тренди цієї зими

Далі Маша одягнула джинсову сорочку з великою кишенею та джинси кльош, у які заправила верх. Цей образ також можна одягнути на роботу, бо він виглядає досить стримано та класично, а от з іншими приводами певно не буде компонувати.

Маша Єфросініна показала тренди цієї зими
Маша Єфросініна показала тренди цієї зими

Останній образ Єфросиніної – класична сорочка та брюки зі стрілками, але на цей раз не чорні, а коричневі. Це образ під якесь темне або молочне пальто, підійде на роботу та на зустрічі з чоловіками, адже він одразу показує жінку серйозною та стильною.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.