Виглядає так, наче годиться Насті Каменських у батьки: Потап помітно постарів та не виглядає на свій вік

Олексій Потапенко — відомий український репер та продюсер. Навесні артист відзначив своє 41-річчя, але зараз став виглядати набагато старшим за свій вік. Що стало причиною змін у зовнішності знаменитості та як до цього причетна Настя Каменських?

Потап і Настя одружилися у 2019 році, що стало несподіванкою для усіх прихильників та колег. Пара тривалий час тримала у таємниці свої стосунки, але від допитливого глядача важко щось приховати. Пильне око фанатів одразу помітить, коли між артистами починають літати любовні флюїди, а між Каменських і Потапом вони з’явилися ще давно. Знаменитості почали працювати разом у 2006 році та понад 10 років співали разом у дуеті. У 2016 році зірки оголосили про розпад свого музичного колективу, але не розсталися самі.

Потап і Настя почали працювати разом у 2006 році та записали десятки хітів
Потап і Настя почали працювати разом у 2006 році та записали десятки хітів

Повернувшись з евакуації Настя та Олексій продовжили свою творчу діяльність в Україні, а нещодавно продюсер знов відвідав Європу, де брав участь у благодійному концерті “Доброго вечора! Ми з України”. На днях, у своєму Instagram, артист виклав відео-сторіс, чим не на жарт збентежив фанатів. У травні цього року знаменитість відсвяткував своє 41-річчя, але Потапенко виглядає значно старше свого реального віку. Обличчя артиста вкрилося зморшками, борода посивіла, а погляд став важким і втомленим.

Потап постарів просто на очах і виглядає набагато старшим за Настю Каменських
Потап постарів просто на очах і виглядає набагато старшим за Настю Каменських

Зараз в Україні минають неспокійні часи, люди знаходяться у стані постійного стресу та страху, що відбивається та стані здоров’я на зовнішньому вигляді в цілому. Артисти шоу-бізнесу не є виключенням, тож цілком ймовірно, що Олексій постарів просто на очах через постійні хвилювання за близьких та за країну.

Настя Каменських також має зміни в зовнішності, які шанувальники часто плутають з вагітністю. З початку війни співачка набрала зайві кілограми, які вже важко прикрити навіть просторим одягом. Але виконавиця зовсім не хвилюється через це, оскільки вже проходила шлях схуднення і знає, що для цього треба робити. Сьогодні зірка відчуває себе комфортно з новими кілограмами та зауважила, що схудне, коли їй це буде потрібно, у більш сприятливі часи.

Настя Каменських не хвилюється через зайві кілограми і зауважила, що схудне, коли їй це буде потрібно
Настя Каменських не хвилюється через зайві кілограми і зауважила, що схудне, коли їй це буде потрібно

Нагадаємо, що шлюб з Настею Каменських не перший у житті Потапа. Раніше репер був одружений з українською продюсеркою, Іриною Горовою. Подружжя офіційно розлучилося у 2015 році та виховують 13-річного сина.

Схожі статті