Екс-холостячка Злата Огнєвіч натягнула спідницю поверх сукні: провела майстер-клас зі стилю (ФОТО)

Молода та приваблива екс-холостячка Злата Огнєвіч знає, як підкреслили свою струнку фігуру та виглядати при цьому граціозно та зі смаком. Саме таким став один із її останніх луків, яким вона поділилась на своїй сторінці в соцмережах.

Злата Огнєвіч завжди одягнена стильно, стримано і зі смаком. Її образи є прикладом для наслідування, їх хочеться повторити. Поєднання витонченості, елегантності та жіночності — так можна описати стиль співачки.

С
Стиль Злати Огнєвіч

На фотосесіях і в повсякденному житті холостячка не зраджує своїм модним принципам. Лаконічні силуети, насичені кольори у поєднанні з вишуканістю та чуттєвістю — все це в манері дівчини.

К
Образ Злати для фотосесії

Нещодавно вона порадувала шанувальників своїми новим луком у своєму Інстаґрам-акаунті.
На світлині Злата Огнєвіч одягнена в просту обтягуючу трикотажну сукню в “рубчик” молочного кольору, але родзинкою стала джинсова коротка спідниця-баска, надіта поверх. З аксесуарів — тільки врода співачки.

Фото Злати Огнєвіч з Інстаґрам

Огнєвіч дуже влучно переграла тренд літнього сезону на штани, одягнені під сукню. Це поєднання досить неоднозначне, але на модних подіумах вже не нове.

Як носити сукню під спідницю
Як носити сукню під спідницю

Такий дует можна було побачити у культового модельєра Мартіна Маржели більше ніж 20 років тому, але його сукні були більш схожі на нічні сорочки, штани досить розслабленого крою.

Стильне рішення — сукня поверх штанів
Стильне рішення — сукня поверх штанів

Стилісти рекомендують носити цей багатошаровий тандем за певними формулами, які допоможуть виглядати привабливо.

Ідеї поєднання
Ідеї поєднання

Наприклад, поєднувати сукню-сорочку з вузькими джинсами чи завуженими донизу брюками, легкі та повітряні тканини комбінувати з вкороченими штанами, широкі штани та сукня з глибокими розрізами, а також використовувати монохромність та яскраві елементи в образі.

Легка тканина та сукня-сорочка
Легка тканина та сукня-сорочка

Інтерпретація співачки більш жіночна, але не менш цікава, чому варто повчитися. Вона використала поєднання міді-сукні та короткої спідниці з акцентними аксесуарами у вигляді необробленого краю та кишень, що додало неординарності.

Недарма образи Злати Огнєвіч часто обговорюють у Мережі, адже вони надихають на нові модні експерименти.

Схожі статті