Потап та Настя Каменських чекають на поповнення? Зірка вразив неймовірною новиною: сина назвуть Олексієм

Знаменитий український виконавець та продюсер Олексій Потапенко розповів користувачам мережі про незвичайну традицію в його родині. Усі деталі в статті.

У шлюбі з Іриною Горовою у знаменитого українського виконавця та продюсера Потапа народився первісток, якого назвали Андрієм. Виявляється, хлопчик отримав це ім’я не просто так, а у відповідності до традицій в сім’ї Потапенків. Про це стало відомо завдяки публікації артиста на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Потап вразив неймовірною новиною про ім’я для сина

Так, нещодавно Олексій розповів у своєму мікроблозі, що в його родині імена Олексій та Андрій чергуються. Тобто, якщо старшого спадкоємця звуть Олексієм, то молодшого називають Андрієм і навпаки. Судячи з даного повідомлення, можна зробити висновок, що наступного сина Олексія зватимуть також Олексієм, адже старший син артиста вже отримав ім’я Андрій.

Потап вразив неймовірною новиною про ім’я для сина 

Цікаво, до якого рішення прийде родина, якщо у Насті Каменських та Потапа з’явиться не один син? Варто відмітити, що неодноразово зірка говорив про те, що хоче багатодітну родину. Тим не менш, на даний момент в нього є всього один спадкоємець Андрій, а тим часом співачка не поспішає народжувати.

Нагадуємо, що після повернення Насті Каменських з Іспанії до України активно підозрювали у вагітності. Артистка декілька разів засвітила округлу фігуру, але вже у найпершому інтерв’ю, яке зіока давала на батьківщині, вона спростувала дані плітки.

Потап вразив неймовірною новиною про сина

Зараз пара досить часто знаходиться у розлуці, і шанувальники взагалі підозрюють, що може мати місце криза у стосунках або повноцінне розставання. Тим часом пара поки що ніяк не коментує здогадки підписників щодо їхніх взаємин.

Схожі статті